Midas International, wereldwijd investerings- en beleggingsbureau met hoofdkantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, heeft het oog laten vallen op de Nederlandse arbeidsmarkt, en is in de afrondingsfase voor de overname van een nader bekend te maken Nederlands recruitment agency.

Het door Midas International beoogde recruitment agency uit Amstelveen is gespecialiseerd in het werven van de personeel voor de financiële markt en dienstverlening. Het is de bedoeling dat het gerenommeerde recruitment bedrijf, lokaal hooggeschoold personeel gaat rekruteren voor plaatsing in het buitenland, bij zowel de vestigingen van het moederbedrijf, als bij de diverse joint-ventures die het bedrijf opzet ter ondersteuning van verscheidene capital investment projecten in Europa en Azië.

à¢â‚¬à…“Uit ervaring is bekend dat Nederlands personeel kwalitatief hoogstaand is en traditioneel goed inzetbaar is in het buitenland, waarbij hun bekendheid met verschillende talen en vreemde culturen een grote rol speelt, aldus Ron Cooke, Human Recources manager bij Midas International.

Het belang van Human Capital speelt een steeds grotere rol en door de overname van het recruitment bureau hoopt Midas International het selectie proces te kunnen versnellen. Ook biedt de overname meer mogelijkheden voor de diverse wereldwijde investeringsprojecten die het bedrijf opzet voor haar klanten en partners.

à¢â‚¬à…“Door de verslechterde economische situatie in Nederland, staat voor veel personeel in de financiële dienstverlening hun baan op de tocht. Gezien de krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt was het voorheen vrij makkelijk om een goede positie en voorwaarden af te dwingen, maar die tijden zijn veranderd. Wij kunnen deze mensen elders in de wereld wel aan een respectabele functie helpen, zegt Armand Klein, Midas International´s Chief Operating Officer.

Midas International, dat 51% van de aandeling zal verwerven, verwacht de overname snel af te ronden en hoopt de eerste lichting recruits uit te kunnen zenden rond het derde kwartaal van dit jaar.

Midas International FZE (http://www.midasworldwide.com) is een financieël advies, beleggings en investment banking bureau in Dubai, met nevenvestigingen in London, Hong Kong en Sydney.

Het bekende Midas Customer Care team bestaat uit getalenteerde professionals die tot doel hebben een levenslange en vruchtbare relatie met klanten op te bouwen, die gebaseerd is op servicegerichtheid en resultaat. Door gebruik van de meest moderne middelen om nieuwe bedrijven, fondsen en aandelen te vinden, blijft uw investering altijd de moeite waard.

Contact Information:
Midas International FZE
Burjuman Tower, 18th Floor
P.O. Box 121828, Dubai
43659 U.A.E.

Phone: +971 4509 6841
Fax: +971 4509 6797
Email: dubai(at)midasworldwide

Andy Scofield
Public Relations Manager
Email: ascofield(at)midasworldwide.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular