(Persbericht) De Miele Barista CM5

De ultieme vorm van smaak

Miele introduceert de Miele Barista CM5. De eerste vrijstaande Miele-koffieautomaat, waarmee met het grootste gemak een eigen persoonlijke smaak kan worden gecreëerd. Door de simpele bediening is het eenvoudig een perfecte espresso, koffie, cappuccino of Latte Macchiato te maken. En door het eigentijdse design past de Miele Barista CM5 in elke moderne keuken en bij alle andere Miele-inbouwapparatuur.

Individueel genieten
Met de Miele Barista CM5 is uit elke koffieboon het perfecte aroma voor koffie te verkrijgen, of het nu gaat om espresso, lungo, cafà© crà¨me, cappuccino, cafà© latte of Latte Macchiatio of een andere koffievariatie. Afhankelijk van de koffiesoort en de gewenste sterkte van de koffie is de bereiding van de Miele Barista CM5 naar wens in te stellen. En dankzij het AromaticSystem kan een extra sterk aroma worden verkregen. Het verwarmde kopjesplateau zorgt er bovendien voor dat de koffie in de espressokopjes perfect op temperatuur blijft. Voor nog meer smaak¬variaties is het ook nog mogelijk een tweede soort te zetten met gemalen koffie.

Eenvoudige bediening
De bediening van de Miele Barista CM5 is erg eenvoudig. Met een druk op de knop verschijnen alle mogelijke instellingen in het overzichtelijke display en hoeft men alleen nog maar zijn of haar favoriete koffie te kiezen en de bereiding te starten. Het apparaat geeft zelf aan wanneer het nodig is om koffiebonen of vers water bij te vullen of wanneer het afvalbakje of de opvangschaal moeten worden leeggemaakt. Ook de koffiemaalunit is simpel en met slechts à©à©n handeling uit het apparaat te nemen en te reinigen. Hierdoor is men altijd verzekerd van een onberispelijk schone koffiemaalunit, een constante, hoge koffiekwaliteit en een lange levensduur van het apparaat. Tot slot is de schenktuit van de Miele Barista CM5 traploos in hoogte te verstellen, van 70 tot 130 mm. Hierdoor is er ook genoeg ruimte voor hoge Latte Macchiato-glazen en passen espressokopjes perfect onder de laagste stand.

Vanzelfsprekende Miele-kwaliteit
Miele is een synoniem voor de allerhoogste kwaliteit. Daarom ondergaan alle Miele-producten de Miele-levensduurtest. Zo ook de Miele Barista CM5, die non-stop 50.000 kopjes koffie/espresso kan afleveren. Dat komt overeen met een levensduur van zo'n 20 jaar. Deze lange levensduur is alleen mogelijk door het gebruik van hoogwaardige materialen waaraan Miele de allerhoogste criteria hanteert. De voorkant van de Miele Barista CM5 en het opvangrooster zijn gemaakt van roestvrij staal en ook het verwarmde plateau voor de kopjes is gemaakt van stabiel, verchroomd metaal.

Luxe illy-koffiepakket cadeau
Tijdens de introductieperiode krijgen consumenten bij aankoop van de Miele Barista CM5 een luxe illy-koffiepakket cadeau. Dit pakket bestaat uit twee blikken illy-koffiebonen en een voucher, waarmee op de eerste koffie-aankoop in de illy-webshop een korting van 25% kan worden verkregen.

Meer informatie over het illy-koffiepakket vindt u op www.miele.nl/illykoffiepakket en meer informatie over de Miele Barista CM5 vindt u op www.miele.nl/barista.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor redactie
Bij vermelding aan de naam Miele zijn aan het afdrukken van de foto's geen kosten verbonden. Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: +31 (0)347 37 85 41
E-mail: [email protected]