(Persbericht) Danie Bles en Mart Visser tonen herfst- en wintercollectie

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen

Het Miele Inspirience Centre te Vianen was gisteravond het toneel voor de tweede editie van de Miele Catwalk. Ruim 700 genodigden konden genieten van de ultieme outfits voor de komende herfst en winter van styliste Danie Bles tijdens haar Mix & Match Show. Het absolute hoogtepunt van de avond was de Haute Couture Show van Mart Visser. Zijn stijlvolle, elegante creaties maakten een verpletterende indruk en overtroffen de verwachting van de vele genodigden, waaronder een groot aantal BN-ers, zoals Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato, Patricia Paay, Lieke van Lexmond, Quinty Trustfull en Bastiaan van Schaik.

De Miele Catwalk is ontstaan uit het feit dat Miele en mode onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kleding wil je immers zolang mogelijk mooi houden. De was- en droogautomaten van Miele - voorzien van de behoedzame SoftCare-trommel en vele speciale programma's - zijn hierop afgestemd, zodat kleding in lengte van jaren mooi blijft. De Miele Catwalk is dit jaar voor de tweede maal gehouden. Ruim 2.000 genodigden konden op 14, 15 en 16 september genieten van dit unieke mode-evenement.

Stijlvol en elegantie kenmerken modeshow
Tijdens de anderhalf uur durende modeshow konden de gasten gisteravond genieten van de ultieme outfits die styliste Danie Bles toonde tijdens haar Mix & Match Show. Aan de hand van verschillende rondes liet zij dà© trends voor deze herfst en winter zien. Zij combineerde verschillende stijlen met elkaar tot waanzinnige outfits en maakte hierbij gebruik van merken als Chanel, Zara, H&M en alles wat daar tussenin zit.

Het absolute hoogtepunt van de avond was de Mart Visser Haute Couture Show. In een ingetogen, stijlvolle show presenteerde de couturier zijn haute couture-collectie voor de komende herfst en winter en overtrof hiermee ieders verwachtingen. De mode-ontwerper had voor het thema 'A flair for classic' gekozen, waarbij zijn creaties tijdloosheid en elegantie kenmerken. Mart Visser gebruikte een rijkdom in de meest exclusieve materialen en zijn creaties verschenen in een aaneenschakeling van natuurlijke kleuren. Het topstuk van zijn show was een bruidsjurk, geshowd door de winnares van de model contest 'Couturier Mart Visser zoekt een bruid': Wendy-Kristy Hoogerbrugge.

Een impressie van de Miele Catwalk is terug te vinden op www.mielecatwalk.nl
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor de redactie
Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R. G. Bakker
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Telefoon: (0347) 37 85 42
E-mail: [email protected]