(Persbericht) Winnares showt bruidsjurk van Mart Visser tijdens Miele Catwalk 2011

Miele maakt finalisten model contest bekend

Miele Nederland maakte op 9 augustus de tien finalisten bekend van de model contest 'Couturier Mart Visser zoekt een bruid'. De finale van deze model contest vindt plaats op donderdag 1 september in De Nieuwe Kerk te Amsterdam. Mart Visser zal samen met John Lukken, hoofdredacteur van het tijdschrift Beau Monde, bekendmaken wie de ideale vrouw is om zijn bruidsjurk te showen tijdens zijn Haute Couture Show op 15 en 16 september in het Miele Inspirience Centre te Vianen. De winnares krijgt tevens een glamourshoot in Beau Monde aangeboden. De presentatie van de avond zal in handen liggen van Quinty Trustfull.

Model contest
Couturier Mart Visser maakte begin mei bekend dat hij samen met Miele Nederland op zoek is naar de ideale vrouw om zijn bruidsjurk te showen tijdens de Mart Visser Haute Couture Show. De Mart Visser Haute Couture Show vindt plaats tijdens de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen. Voor deze speciale model contest konden kandidaten, die voldeden aan de selectie-eisen, zich aanmelden op de speciale website www.mielecatwalk.nl. Uit ruim 1.000 aanmeldingen werden op 10 juni jongstleden vijftien kandidaten genomineerd door een vakjury onder leiding van Mart Visser, Daniëlle Bleeker en John Lukken (hoofdredacteur van het tijdschrift Beau Monde). Het publiek kon vervolgens via de website www.mielecatwalk.nl stemmen op zijn favoriete bruid. Door deze stem vervolgens te delen via Facebook, Hyves of Twitter maakte het publiek kans op twee kaarten voor de Miele Catwalk. Miele Nederland maakte op 9 augustus de tien finalisten (met de meeste stemmen) bekend. De uitslag is terug te vinden op www.miele.catwalk.nl.

Finale
Op donderdag 1 september aanstaande zal, tijdens een feestelijke happening in De Nieuwe Kerk te Amsterdam, de grote finale plaatsvinden. Voor deze locatie is gekozen, aangezien Mart Visser van 26 augustus tot en met 2 oktober in De Nieuwe Kerk te Amsterdam als Kerkmeester een ode zal brengen aan de Nederlandse couture. De winnares mag niet alleen een bruidsjurk van Mart Visser showen tijdens de Haute Couture Show op de Miele Catwalk 2011, maar wint tevens een glamourshoot in Beau Monde. De presentatie van deze grote finale is in handen van Quinty Trustfull.

Meer informatie over de eerste selectiedag van de model contest, die plaatsvond op 10 juni 2011, vindt u op de website van de Miele Catwalk: www.mielecatwalk.nl. Ook is op You Tube een filmimpressie van deze dag te zien. Wilt u de Haute Couture Show van Mart Visser tijdens de Miele Catwalk bijwonen à©n zien welk model de model contest heeft gewonnen en Mart's bruidsjurk showt? Bestel dan kaarten via www.mielecatwalk.nl.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie
Accreditatie voor pers kunt u aanvragen via [email protected] Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
De Limiet 2
4131 NR Vianen
Telefoon: (0347) 37 85 42
E-mail: [email protected]