(Persbericht) Vianen, 16 augustus 2010

Miele opent in samenwerking met woningcorporatie Stadswonen de eerste Miele Laundrette in Nederland. Deze inpandige wasserette is gevestigd in Cità©, het nieuwe gebouw van Stadswonen op de Kop van Zuid in Rotterdam. Een bijzonder woon- werkproject voor (internationale) studenten, afgestudeerden en startende ondernemers.

Miele Laundrette
In de Miele Laundrette hebben bewoners van Cità© Rotterdam de mogelijkheid om met een persoonlijke Laundrette-kaart te wassen in een gemeenschappelijke ruimte met kwalitatief hoogwaardige was- en droogapparatuur van Miele. Uniek aan het concept is het online reserveringssysteem en het bijbehorende digitale betalingssysteem. Bovendien biedt het concept de mogelijkheid een herinnerings-sms te sturen, zodat de bewoner zijn reservering niet kan vergeten en een melding krijgt wanneer zijn was klaar is. De wasprogramma‘˜s zijn speciaal aangepast aan de wensen van de studenten en starters, waarbij de wasmiddelen automatisch worden gedoseerd. Dit zorgt voor een schone ruimte, uitstekende wasresultaten en een optimale bescherming van de kleding en het milieu. In de prijs zijn per wasbeurt de energiekosten verrekend, waardoor de gebruiker de kosten eerlijk krijgt doorberekend.

Met de apparatuur van Miele is zowel het elektriciteitsverbruik, het zeepverbruik als het waterverbruik zeer laag in vergelijk met andere wasapparatuur. Dit zorgt voor voordeel voor de woningcorporatie à©n de bewoners. Om de woningcorporatie nog extra te ontzorgen beheert Miele de apparatuur en zorgt voor de communicatie met de bewoners. Corporaties kunnen met de Laundrette een extra service bieden aan de consument.

Meer informatie over Miele Laundrette vindt u op www.miele.nl/laundrette.

------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: +31 (0)347 37 85 41