(Persbericht) Win gratis kaarten voor de Gooische Vrouwen Ladies Night

Miele sponsort Gooische Vrouwen Ladies Night

Miele sponsort de Gooische Vrouwen Ladies Night: een feestelijke happening in 18 Pathà©-theaters op 9 maart 2011, waarbij de nieuwe bioscoopfilm van de populaire serie Gooische Vrouwen wordt getoond. Bovendien introduceert Miele tijdens deze avond met de slogan ´De Red Velvet maakt van iedere vloer een rode loper‘˜ haar nieuwste stofzuiger Red Velvet.

Stijlvol, stil, compact en energiezuinig
De stijlvolle Red Velvet-stofzuiger van Miele, voorzien van flockmateriaal, combineert een compact, roodfluwelen design met kracht en gebruikersgemak. Dankzij het geavanceerde Miele Silence System Plus met een ingekapselde, extra stille motor, geluidsisolatie in de behuizing en de nieuwe AirTeQ-zuigmond is de Red Velvet-stofzuiger niet alleen ultra stil, maar staat hij ook garant voor goede reinigingsprestaties. Bovendien is de Red Velvet-stofzuiger voorzien van een nieuwe motor van 1.200 Watt, waardoor het energieverbruik tot wel 45% lager is in vergelijking met een Miele-stofzuiger met een vermogen van 2.200 Watt.

Facebook
Vanaf maandag 14 februari 2011 maken consumenten kans op vier gratis kaarten voor de Gooische Vrouwen Ladies Night op 9 maart 2011 in 18 Pathà©-theaters. De kaarten zijn te winnen door fan te worden van de speciale Red Velvet Facebook-pagina van Miele. Bovendien maken vier consumenten kans op VIP-tickets voor de officiële rode loper-premià¨re van de Gooische Vrouwen-film op 8 maart 2011 in Pathà© Tuschinski te Amsterdam.

Tijdens de Ladies Night biedt Miele de consument de mogelijkheid een foto te maken op de rode loper voor de Miele-presswall. Deze foto zal op de Red Velvet Facebook-pagina worden geplaatst. Door zoveel mogelijk vrienden een foto te laten ´liken‘˜, maakt de consument kans op een Red Velvet-stofzuiger of een luxe weekend in het Gooi.

Gooische Vrouwen-pakket
In het verlengde van de sponsoring van de Gooische Vrouwen Ladies Night ontvangt de consument vanaf maandag 14 februari 2011 bij aankoop van een Red Velvet-stofzuiger een Gooische Vrouwen-pakket cadeau. Dit pakket bestaat uit een DVD-box met de Gooische Vrouwen-serie, twee bioscoopkaarten à©n het LINDA. Magazine.

Meer informatie over deze actie vindt u op www.miele.nl/redvelvet of www.facebook.com/mieleredvelvet

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor de redactie
Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

  Miele Nederland B.V.
  De heer R.G. Bakker
  Postbus 166
  4130 ED Vianen
  Telefoon: +31 (0)347 37 85 41
  E-mail: [email protected]
  Website: www.miele.nl/redvelvet