(Persbericht) In à©à©n keer klaar voor het voorjaar

Miele-stofzuiger S 2111 cadeau bij Vitality-wasautomaat

Miele lanceert een tijdelijke voorjaarsactie met de Vitality-wasautomaat. De actie houdt in dat de consument vanaf 1 april tot en met 30 juni 2011 bij aankoop van de Vitality-wasautomaat de Miele-stofzuiger S 2111 ter waarde van € 149,00* cadeau krijgt.

Klaar voor het voorjaar
De tijdelijk verkrijgbare wasautomaat Vitality is een hoogwaardig Miele-apparaat, dat beschikt over vele bijzondere productvoordelen. Zo kunnen lichte stoffen en kleurrijke dessins - dankzij de unieke SoftCare-trommel en speciale wasprogramma's - rekenen op een behoedzame verzorging. Bovendien beschikt de Vitality-wasautomaat over een centrifugesnelheid van 1.300 toeren per minuut, een beladingscapaciteit van maximaal 6 kg, en het veilige WaterControl-systeem.

Stofzuiger cadeau
Naast de attractieve prijsstelling van de Vitality-wasautomaat krijgt de consument vanaf
1 april tot en met 30 juni 2011 ook nog eens de Miele-stofzuiger S 2111 ter waarde van € 149,00* cadeau. Deze lavagrijze stofzuiger beschikt over een krachtige en energiezuinige motor met een motorvermogen van 1.600 Watt, een air-clean-filter voor zuivere uitblaaslucht en een tweedelige, roestvrijstalen zuigbuis.

De geadviseerde verkoopprijs van de Vitality-wasautomaat bedraagt € 999,- incl. BTW. Meer informatie over de actie, de actievoorwaarden en over het verzilveren van het desbetreffende actievoordeel is terug te vinden op www.miele.nl/actievitality

///////////////////////////////////////////////
Noot voor de redactie
Bij vermelding aan de naam Miele zijn aan het afdrukken/plaatsen van de foto‘˜s geen kosten verbonden.*Prijs is inclusief BTW en prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: +31 (0)347 37 85 41
E-mail: [email protected]