Roosendaal Voor hun profielwerkstuk, afstudeeropdracht of wetenschappelijke studie moeten studenten vaak met andere studenten samenwerken. Maar dat verloopt niet altijd even efficiënt en gestructureerd. ´Mijnprojectgroep.nl´ brengt daarin verandering. Dit nieuwe projectmanagementtool helpt studenten om hun gezamenlijke projecten online à©n gratis te plannen, te organiseren en te beheren.

Voor de ruim 1 miljoen mbo-, hbo- en wo-studenten is het vaak lastig om hun projecten goed en effectief te managen. Doorgaans is het onduidelijk wie welke taak heeft, hoever die persoon daarmee is of wie de laatste versie van een bepaald document heeft. De communicatie verloopt met hindernissen en gaat gepaard met onoverzichtelijk mailverkeer. Wouter Rosenkamp, initiatiefnemer van Mijnprojectgroep.nl: à¢â‚¬à…“Met deze tool kunnen studenten een heldere structuur aanbrengen in hun werkzaamheden. Ook zorgt het voor stroomlijning van de communicatie met de andere projectteamleden.

Gemakkelijk in gebruik
Na aanmelding via www.mijnprojectgroep.nl kunnen studenten eenvoudig documenten delen, takenlijsten opstellen, taken toewijzen, planningen opstellen en discussiëren met hun groepsgenoten. à¢â‚¬à…“Al deze functionaliteiten zijn ondergebracht in een simpele interface en dat maakt deze tool gemakkelijk in gebruik. Geen andere gratis online tool biedt deze mogelijkheden en dat maakt Mijnprojectgroep.nl tot een uniek concept.

Hyve
Initiatiefnemer Rosenkamp is van plan Mijnprojectgroep.nl nog verder uit te breiden: à¢â‚¬à…“We hebben daarvoor een aantal goede ideeën. Ook willen we zo veel mogelijk input van onze gebruikers ontvangen. Hiervoor hebben we een speciale pagina op de site ingericht en zijn we met een Hyve gestart.

Over B&U Media
Mijnprojectgroep.nl is een initiatief van B&U Media, dat onder meer actief is in het exploiteren van verschillende online vacaturebanken. Voorbeelden zijn www.uta-jobs.nl (actief sinds september 2005), www.bouwjobs.nl (actief sinds oktober 2007) en www.financialjobcentre.nl (actief sinds februari 2009).

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular