Mijnrooster.nl: online roosteren biedt personeelsplanner meer gemak

Internetroosteren volgens SaaSmodel stukken goedkoper en sneller dan softwarepakket

Hoofddorp 26 november 2009: Vandaag lanceert het pLAN8 Consultancy&Development B.V. (specialist in planningsprocessen) de compleet vernieuwde website Mijnrooster.nl. Er heerst vaak onrust bij bedrijven over slechte personeelsplanning. Op deze website kunnen personeelsplanners hun mensen inroosteren zonder te hoeven investeren in kostbare software. De nieuwe site van Mijnrooster.nl is zeer toegankelijk en uitleg wordt gegeven middels een originele demo. Om de website te promoten ontvangen diverse organisaties binnenkort een dartbord voor in de personeelsruimte. Medewerkers worden op die belangrijke ontmoetingsplaats geprikkeld om de personeelsplanner te wijzen op Mijnrooster.nl met als vrijblijvende tegenprestatie een fles Champagne.

Volgens Fred Kramer van pLAN8 8 is de website een welkome aanvulling op organisaties die veel te maken hebben met flexibel inzetbaar personeel. à¢â‚¬Å“Dit kan in alle branches en in de non-profit sector, Mijnrooster.nl is al bij meerdere gemeentes in Nederland geïmplementeerd. Het gaat meestal om organisaties waar de planning al in het takenpakket van iemand zit. Maar ook kleine bedrijven met 10 medewerkers weten ons goed te vinden. Veel organisaties werken vaak met een zelf gecreëerd systeem op basis van bijvoorbeeld een programma als Excel, maar dat is tijdrovend en niet waterdichtà¢â‚¬, aldus Kramer.

Geïnteresseerden kunnen mijnrooster.nl een maand gratis uitproberen voordat tot een abonnement over wordt gegaan. Na maximaal 2 dagen levert dat de eerste resultaten op en hierna blijkt dat 75 procent van de nieuwe klanten het systeem dankbaar te blijft gebruiken.

Carel Versteegen is binnen Plan8 verantwoordelijk voor Business Development en heeft hiermee de meeste contacten met organisaties die op een omslagpunt zitten. à¢â‚¬Å“Met alle respect voor de meeste zelf bedachte oplossingen maar de wereld wordt hier toch een beetje te complex voor. Binnen bedrijven groeit zeker in deze tijd de vraag naar controle en snelle rapportages. Mijnrooster.nl kan men koppelen aan systemen zoals salarisadministratie, HRM administratie etc. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een link naar de populaire Iphone, hierdoor kunnen medewerkers desgewenst tijdens hun vakantie inloggen en bepalen of ze nog een dagje langer kunnen wegblijven.à¢â‚¬

Link naar de demo: http://www.mijnrooster.nl/intro

Demo, darten en Champagne!
De lancering van Mijnrooster.nl wordt deze week verder uitgerold, relaties en geïnteresseerden ontvangen een originele demo waar goed te zien is wat de voordelen van het programma zijn. Naar diverse bedrijven en overheidsinstellingen wordt een dartbord gestuurd voor in de bedrijfskantine. Alle mokkende medewerkers met klachten over het dienstrooster kunnen voor een oplossing zorgen door een vrijblijvende afspraak te maken tussen Mijnrooster.nl en degene die verantwoordelijk is voor de planning. Mijnrooster.nl neemt op deze afspraak een fles Champagne mee voor degene die de afspraak heeft geregeld, vrijblijvend.

SAAS
Door te werken met een à¢â‚¬Å“SAASà¢â‚¬ model worden bedrijven niet geconfronteerd met enorme investeringen om te gaan werken met dit systeem. SAAS is bekend als à¢â‚¬Å“Software as a Serviceà¢â‚¬ is een nieuwe term in ICT land die wint aan populariteit. In de Verenigde Staten is SaaS een bekende vorm van dienstverlening. Europa loopt achter, maar de verwachting is dat SaaS zeker ook in Nederland de komende tijd veelvuldig zal worden ingezet. Hoge implementatiekosten en dure licenties worden hierbij vermeden. Het gebruikersgemak van SaaS programma's is hoog, want iedereen met een computer en internet aansluiting kan er mee aan de slag.

Voor meer informatie:
www.plan8.nl
www.mijnrooster.nl

Website: http://www.mijnrooster.nl/intro