GEMERT, 20/10/08 ReplaceDirect.com, dà© specialist in Nederland en België voor mobiele energieproducten, speelt in op het doorslaand succes van UMPC´s (Ultra Mobile Personal Computers) ook wel netbooks of minilaptops genoemd. De vraag naar passende accu´s vaak met mà©à©r capaciteit dan het origineel en andere onderdelen voor deze supercompacte draagbare computers is duidelijk groeiend.

De Asus EeePC zette de trend naar kleine laptops; vele andere merken volgden snel en de populariteit van deze netbooks steeg in korte tijd naar grote hoogten. Het is duidelijk dat de minilaptop, die nà³g ´draagbaarder´ is dan de normale notebook, een blijvertje is. Draagbaar betekent natuurlijk ook draadloos. En hoewel de UMPC´s vrij zuinig zijn wat betreft energiegebruik, zijn er toch beperkingen aan de werktijd van de batterij. Daarom is het raadzaam ReplaceDirect.com te raadplegen voor aanschaf van een tweede batterij als back-up à³f een accu met hoge capaciteit. In het eerste geval komt de extra accu tot inzet  wanneer de originele accu het voor gezien houdt. In het tweede geval kan de netbook in plaats van 2,5 uur zonder netvoeding, maar liefst 5 tot 7,5 uur lang operationeel blijven.

Maximaal draadloos
Het is natuurlijk ideaal om een hele middag lang onbekommerd draadloos op zo´n mini-laptop te gamen, MSN´en of werken, bijvoorbeeld in het park of op een terras. Het gewicht is laag, de handzaamheid hoog; een netbook kan overal mee naar toe en past in elke tas. Een extra accu van ReplaceDirect.com erbij en de UMPC kan de hele dag vooruit.
à¢â‚¬à…“Onze oplaadbare accupacks maken elke minilaptop maximaal draadloos. De Lithium-ion batterij voor de Asus Eee PC heeft een capaciteit van meer dan 10.000 Ampà¨re. Dat is meer dan welke accu voor een normale laptop dan ook, aldus Erwin Verstegen van ReplaceDirect.com. à¢â‚¬à…“Mensen willen steeds meer en steeds langer draadloos werken op hun mobiele computers. Onze accu´s met hoge capaciteit maken dit mogelijk.
Ook voor veel andere minilaptops heeft ReplaceDirect.com pasklare energie-oplossingen. Zo zijn er accu´s en adapters beschikbaar voor bijvoorbeeld de Acer Aspire One, HP Mini-Note 2133, Medion Akoya en MSI Wind.

Uitbreiden, repareren, vervangen
Naast de energieproducten (accu´s en adapters) biedt ReplaceDirect.com ook diverse uitbreidingsmogelijkheden en vervangende onderdelen voor allerlei typen UMPC's. à¢â‚¬à…“Voor een klein bedrag kun je je netbook al upgraden met een groter intern geheugen. En bij zo´n klein, dus kwetsbaar apparaat kan er wel eens iets kapot gaan, zoals de adapter of het toetsenbord; dan kunnen wij het nog vaak repareren of vervangen, zegt mede-directeur Maikel Verstegen. à¢â‚¬à…“Laptopbezitters weten vaak niet dat zelfs hun beeldscherm gerepareerd kan worden; zo ook bij deze minilaptops. Raakt het kleine 10 inch beeldscherm defect, dan kan onze reparatieservice dat snel vervangen. Even je netbook opsturen en binnen een paar dagen komt ie weer gerepareerd retour.

ReplaceDirect.com is onderdeel van de MyMicro Group. MyMicro Group is opgericht op 1 januari 2008 in Gemert en is de overkoepelende organisatie voor het huismerk Yanec®, de dealerorganisatie Twindis en de webshop ReplaceDirect.com, die sinds 2003 operationeel is. MyMicro Group is gespecialiseerd in energieproducten, accessoires en onderdelen voor mobiele elektronische apparatuur.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular