(Persbericht) Nijmegen, 28 januari 2011 In december 2010 vierde het ministerie van Defensie in aanwezigheid van brigadegeneraal Toine Beukering en kolonel Eric de Landmeter, gezamenlijk verantwoordelijk voor de defensiebrede uitrol van Planon, de registratie van de miljoenste order in haar Planon Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS). Deze mijlpaal werd bereikt dankzij de melding van opperwachtmeester Broers van de Lokaal Facilitaire Dienst Assen.

In 2005 koos het ministerie van Defensie, met circa 68.000 medewerkers, voor het FMIS van Planon als opvolger van het tot dan toe gebruikte systeem Fadris. Sinds 2009 maken alle facilitaire organisaties van Defensie, in Nederland à©n in het Caribisch gebied, gebruik van Planon. Maandelijks worden er gemiddeld 50.000 orders, bijvoorbeeld reserveringen van vergaderruimtes of bestellingen van catering, in Planon geregistreerd.

www.planon.nl
------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------
Over Planon
Planon is de internationale softwareleverancier van facility management- en vastgoedoplossingen. Planon levert oplossingen die concreet bijdragen aan kostenreductie, klantgerichtheid, duurzaamheid en efficiency. Deze oplossingen zijn onder meer Facility en Space Management, Operations en Maintenance Management, Services Management en Real Estate Portfolio Management. Meer dan 1.300 organisaties over de hele wereld maken hier gebruik van. Planon bestaat ruim 25 jaar en heeft eigen kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië, India en de Verenigde Staten.