Persbericht:
Zwolle, februari 2008
Werkplek- en Woonhuistotaal organiseert de meest unieke beurs van Nederland.

Werkplek- en Woonhuistotaal.nl organiseert op donderdag 7 februari 2008, van 17:00 tot 22:00 een minibeurs aan de Paxtonstraat te Zwolle. Een unieke minibeurs voor ondernemer en particulier. Op deze beurs kunt u alles vinden wat met werken en wonen te maken heeft. Van financiering tot design.

Werkplek- en Woonhuistotaal zorgt voor het Turnkey opleveren van complete projecten.
Van architect tot kavel en van sleutel tot levering. Samen met de klant bepaalt het Zwolse bedrijf het budget, de architect de tekening en de styliste het draaiboek voor de aankleding van het geheel. Daarna zetten en houden zij de mensen aan het werk. De aannemer,schilder, hovenier etc.
Met uiteindelijk één doel: de klant draait de sleutel om naar een compleet nieuwe wereld, waarmee de ideale werk- of woonplek werkelijkheid wordt. Ook voor deeldiensten kan men terecht bij Werkplek- en Woonhuistotaal.

De reden van het organiseren van deze unieke minibeurs is omdat steeds meer ondernemers en particulieren zich willen richten op hun eigen business of gezin en daarom voor andere zaken zoals bijvoorbeeld: verbouwingen of andere renovaties terecht willen kunnen komen bij bedrijven die totale ondersteuning daarbij bieden. Totaal gemak dus.

Tijdens deze beurs zal hier over informatie worden gegeven en tevens kan er directe informatie worden vergaard met betrekking tot een bepaalde dienst of product.

Tijdens deze beurs zal ook aandacht worden gegeven aan de Stichting Your Wish Comes True.
De Stichting Your wish comes true is een wens stichting voor jong volwassenen met een lichamelijke beperking. Voor kinderen met een lichamelijk en / of geestelijke beperking bestaan dit soort stichtingen al wel, maar voor mensen boven de 18 jaar is er tot op heden nog niks voor te vinden. En toch blijkt dat ook deze mensen nog volop wensen hebben, die voor hen niet of nauwelijks zijn te verwezenlijken De stichting word gerund door allerlei vrijwilligers, waaronder mensen die zelf ook een lichamelijke beperking hebben. Zij zetten zich bijna dagelijks in, om een wens in vervulling te laten gaan. De stichting neemt niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betaalt ook alle kosten die gemaakt worden om een wens te vervullen.
Werkplek- en Woonhuistotaal.nl steunt deze stichting met veel waardering en zal die dag tevens een donatie doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.werkplektotaal.nl en/of woonhuistotaal.nl

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erwin Otten, telefoon (038) 460 2620 /
06- 53 22 12 42 en e-mail: [email protected]