(Persbericht) Faes Cases, producent en marktleider op gebied van duurzame verpakking, heeft een nieuwe koffer geïntroduceerdà¢â‚¬¦MIO. Dit is het antwoord op de toenemende vraag naar karaktervolle koffers voor presentatie- en demonstratiedoeleinden. De MIO geeft flexibiliteit en stelt de klant in staat om precies de juiste boodschap te communiceren.

De MIO is een koffer die naar eigen inzicht gemaakt en ingericht kan worden. Met de gewenste binnenafmetingen en interieur op maat. Maar ook: corresponderend met de indentiteit van het bedrijf of organisatie. Nagenoeg oneindige keuze in toplagen en variatie in plaatstructuur bezorgen de MIO een karakteristieke, unieke 'look en feel'. Verder kent de koffer enkele opties zoals een trolleysysteem en plukschuim

De MIO presentatie koffer is vervaardigd in Nederland. Gebruikmakend van duurzame grondstoffen, maakt de MIO een maatschappelijk verantwoorde keuze, waarbij een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding gewaarborgd blijft.Voor snelle levertijden is de MIO koffer ook beschikbaar in zes standaardmaten en kan men putten uit vele basiskleuren.

MIO is een product van Faes Cases, die bezig houdt met de productie van verpakkingen en de verkoop van maatwerkoplossingen en is zo ingericht dat er flexibel en snel geanticipeerd kan worden op de behoeften van de klant, ondersteund door verschillende diensten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald Siemons, marketing
manager Faes Group. Mail [email protected] of bel +31 (0)497 389075.