Schiphol-Nederland, zaterdag 1 augustus 2009 Miss Universe Nederland Avalon Chanel vertrokken naar de Bahamas.
Arubaans Nederlands ontwerpers duo Greg en Cora hadden special voor deze verkiezing de Nationaal Kostuum en de special events dresses, evening gowns ontworpen voor Avalon. Met deze creaties hoopt Avalon die ultieme titel van à¢â‚¬à…“Miss Universe voor Nederland te behalen.

Op zaterdag 1 augustus 2009 vertrok Avalon na een intensieve voorbereiding zelfverzekerd het vliegtuig in op weg naar de Bahamas. Na enkele weken van harde werken zijn alle jurken en het Nationaal Kostuum klaar. Het thema van het Nationaal Kostuum is zorgvuldig uitgekozen door Greg en Cora. Het zal nog even geheim blijven hoe prachtig deze creatie bij Avalon zal staan. De ontwerpers Greg en Cora zijn er zeker van dat Nederland kan rekenen op een geweldig ontwerp.

Het zware programma van de Miss Universe verkiezing vangt aan zodra Avalon het vliegtuig uitstapt. Tijdens deze periode zal Avalon de kans krijgen om Nederland te promoten tijdens verschillende interviews voor de Internationale media.
Belangrijke data:
Op 10 augustus zal de Nationaal Kostuum verkiezing worden gehouden.
Op 23 augustus zal de Miss Universe live gekozen worden op tv vanaf de Paradise Island Bahamas.

à¢â‚¬à…“Ben heel erg blij dat ik jullie prachtige jurken mag dragen, ik zal iedereen daar ook gaan verrassen ! volgens Avalon Chanel.

Het Laurisa team wenst Avalon Chanel heel veel plezier en succes in de Bahamas.

Website: http://blog.laurisa.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular