Amsterdam, 14 september 2009

Om de bijna 800.000 Nederlandse MKB-bedrijven nog eenvoudiger vindbaar te maken op het internet hebben ilocal en Topclick een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Door de samenwerkingsovereenkomst tussen beide ondernemingen kunnen MKB-ers nu nog efficiënter potentiële klanten bereiken die online op zoek zijn naar een product of dienst. De zoekmachine van ilocal is dà© manier om winkels, vakmensen en producten in de buurt te vinden. Via www.ilocal.nl worden maandelijks 3,5 miljoen contacten tot stand tussen consumenten en (lokale) ondernemers. Topclick (www.topclick.nl)maakt adverteren op internet toegankelijk voor adverteerders in het midden- en kleinbedrijf door hen prominent te positioneren op ondermeer Google en Marktplaats, en nu dus ook op ilocal.

à¢â‚¬à…“Doordat wij meerdere advertentiekanalen aanbieden, zorgen we ervoor dat reclamebudget resultaatgericht en kostenefficiënt wordt besteed . De samenwerking met ilocal betekent dat wij ons advertentienetwerk enorm uitbreiden. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter helpen om zich online te presenteren aan potentiële klanten op het moment dat zij actief op zoek zijn naar een product of dienst, aldus de CEO van Topclick, Alfred Breggeman.

ilocal CEO Pieter Grasdijk benadrukt de complementaire dienstverlening van beide ondernemingen. à¢â‚¬à…“Dit partnership biedt ons een kans om te profiteren van de verkoopkracht en de reeds bestaande relaties van Topclick, waardoor wij op korte termijn veel nieuwe adverteerders hopen te mogen verwelkomen. Deze nieuwe adverteerders zijn voor ons niet alleen commercieel interessant, maar betekent vanzelfsprekend ook een verrijking van de informatie die wij als zoekmachine aan onze gebruikers te bieden hebben.

Noot voor de redactie:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Pieter Grasdijk, CEO ilocal, via [email protected] of telefoonnummer: 088-2456207;
en/of
Luigi Casula, COO Topclick Group International BV, [email protected] of telefoonnummer:
06-34098652

Over ilocal
ilocal (www.ilocal.nl) is een innovatieve speler in de à¢â‚¬à…¾local searchà¢â‚¬à…¸ markt. Sinds 2005 is ilocal actief in Nederland, België en binnenkort ook in Londen. ilocal springt in op nieuwe kansen in de markt en zet hiermee innovatieve à¢â‚¬à…¾local searchà¢â‚¬à…¸-toepassingen op de kaart. Met ruim 1,9 miljoen unieke bezoekers per maand brengt ilocal maandelijks 3,5 miljoen contacten tot stand tussen consumenten en (lokale) ondernemers. Hiermee is ilocal de snelst groeiende locale zoekmachine van Nederland.

Over Topclick
Topclick (www.topclick.nl) is de online marketing specialist die MKB-ers in contact laat komen met consumenten die actief op zoek zijn naar hun dienst of product. Door het inzetten van zorgvuldig geselecteerde online mediakanalen en -technieken wordt maximaal rendement behaald uit elk marketingbudget. Als een erkend Google Adwords Qualified Company heeft Topclick enkel gekwalificeerde Google Advertising Professionals marketingspecialisten in dienst. Topclick - Nederland BV, opgericht in maart 2006, is onderdeel van Topclick Group International BV en actief in Nederland, België en Spanje.

Website: http://www.topclick.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular