Onlangs is het mkbOK keurmerk aan Take it Now toegekend. Het mkbOK keurmerk is een initiatief van de Stichting MKB en Internet. Sinds de oprichting in 2005 is het mkbOK keurmerk uitgegroeid tot à©à©n van de grootste website/webwinkel keurmerken in Nederland.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

à¢â‚¬à…“Omdat het gebruik van het internet voor het doen van aankopen en het zakendoen nog steeds toeneemt bestaat er bij consumenten en bedrijven de behoefte er zeker van te kunnen zijn dat men zaken doet met een betrouwbaar en veilig internetbedrijf. Aldus Tom Coehorst, directeur van Take it Now. à¢â‚¬à…“Onze klanten kunnen nu in à©à©n oogopslag zien dat wij aan zekere kwaliteitsnormen voldoen omdat wij, door een - van de Stichting mkbOK - onafhankelijke certificatiebureau, zijn gekeurd en okà© bevonden. Verder hebben wij als keurmerkhouder toegezegd dat wij bij eventuele geschillen zullen meewerken aan de geschilbemiddeling door Stichting MKB en Internet of de uitspraak van de geschillencommissie www.geschilonline.nl zal nakomen.

Over Take it Now
Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 70.000 kopende klanten en gemiddeld 100.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 150.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular