(Persbericht) MO Group International zet uitbreiding van Meertalige Copywriting en SEO-diensten verder in 2011

MO Group International groeide snel uit tot een gerespecteerde partner voor meertalige SEO (Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie) en website copywriting en is vastbesloten deze groei verder te zetten met de uitbreiding van hun ervaren copywriting departement.

MO Group International leverde in 2010 aan meer dan 2000 bedrijven meertalige website copywritings en online marketing diensten. Doordat de inhoud geschreven wordt door moedertaalsprekers van alle grote Europese talen, garandeert deze werkwijze een resultaat van topkwaliteit. MO Group International biedt de ervaring en knowhow om een inhoudelijk plan op maat te creëren en boekt daarmee reeds veel succes bij bedrijven uit verschillende sectoren. MO Group International zet zich in voor een brede waaier aan bedrijven die een betere online aanwezigheid, meer nieuwe potentiële klanten en fantastische conversiecijfers willen bereiken.

Gezien de huidige toestroom van nieuwe klanten en grotere projecten, voegt MO Group International meer mensen toe aan hun getalenteerd copywriting team zodat nog meer bedrijven kunnen profiteren van de uitstekende diensten waar het bedrijf prat op gaat. Naast telefonisch overleg en een inhoudelijk plan op maat, kunnen bedrijven ook rekenen op een deskundige SEO-optimalisatie van elke tekst en op de verspreiding ervan via sociale netwerken en andere relevante kanalen.

VP Business Development Orad Elkayam: à¢â‚¬Å“Door te investeren in de mogelijkheden van onze SEO-copywriters die werken in hun moedertaal, willen wij budgetvriendelijke copywriting-oplossingen bieden aan een zeer diverse groep van zowel nieuwe als bestaande klanten.à¢â‚¬ Na het gigantische succes in 2010, kijkt MO Group International uit naar nog betere resultaten in 2011.

Over MO Group International
MO Group International is een snelgroeiend bedrijf dat zich toespitst op meertalige website copywriting, online marketing, website-vertaling en lokalisatietesten. Deze diensten worden aangeboden in meer dan 40 talen. Ons internationale team legt de nadruk op klanttevredenheid en coà¶rdineert een ruim aanbod van oplossingen, aangepast aan de unieke behoeften van elke klant. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.mogi.eu.com/nl_Multilingual_Copywriting.php.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular