(Persbericht) In 2010 heeft MO Group International, een bedrijf gespecialiseerd in meertalige SEO en website vertaling, meertalige website copywriting diensten geleverd aan meer dan 2000 KMO's.

Met ruime ervaring in meertalige website copywriting, SEO en website vertaling, heeft MO Group International uit Brussel de afgelopen jaren elke maand de copywriting gedaan voor honderden websites. In 2010 hebben hun professionele native copywriters, SEO-specialisten en Project Managers website inhoud geproduceerd voor meer dan 2000 bedrijven. Van restaurants, bloemenwinkels en bouwbedrijven tot architecten, kappers en kinderdagverblijven; MO Group International heeft de knowhow om voor elk bedrijf een tekst te schrijven die perfect is afgestemd op zowel zoekmachines als doelpubliek.

"Na zo'n positief en productief jaar als 2010, kijken we er nu naar uit om inhoud van hoge kwaliteit en online marketing strategieën voor KMO's te blijven ontwikkelen. Daarnaast blijven we hen ook budgetvriendelijke oplossingen en diensten op maat aanbieden", zegt Maren Lehmann, CEO van MO Group International. Het ervaren MoGi-team van native copywriters doet een telefonisch interview met elke klant om de essentiële informatie over het bedrijf en de behoeften van de klant te weten te komen. Gecombineerd met een ruim aanbod aan talen, aantrekkelijke prijzen en gespecialiseerde diensten, heeft MO Group International meer dan 2000 klanten geholpen in 2010 en kijkt MoGi uit naar een succesvolle verderzetting van dit project in 2011.

Over MO Group International

MO Group International is een snelgroeiend Brussels bedrijf dat zich toespitst op meertalige website copywriting, zoekmachineoptimalisatie (SEO), website vertaling en lokalisatietesten. Deze diensten worden aangeboden in meer dan 40 talen. Ons internationale team legt de nadruk op klanttevredenheid en coà¶rdineert een ruim aanbod van oplossingen, aangepast aan de unieke behoeften van elke klant. Neem voor meer informatie een kijkje op http://www.mogi.eu.com/nl_Multilingual_Copywriting.php.