(Persbericht) MO Group International, een bedrijf dat zich specialiseert in het testen van games en de online lokalisatie ervan, sponsort het grootste event voor de casual games industrie Casual Connect 2011.

Casual Connect 2011, dat wordt georganiseerd door de Casual Games Association, vindt plaats in Hamburg van 8 tot 10 februari 2011 en brengt meer dan 3500 professionals en experten uit de branche van casual games samen, zodat die de gelegenheid hebben om te netwerken en over de trends binnen de industrie te leren.

Casual Connect 2011 biedt sessies aan waarin leiders op het gebied van casual games zich buigen over de industrie. Bedrijven kunnen deelnemen aan lezingen en discussies en kunnen meetings plannen met potentiële partners. Lezingen en discussies gaan over onderwerpen zoals de toekomst van browsergames, game publishing, casual games voor gsm‘˜s en nog veel meer.

Als een van de Silver Sponsors van het event, wil MO Group International op Casual Connect aanwezig zijn om te netwerken, ervaringen te delen met andere game-enthousiastelingen en om nieuwe samenwerkingen te bespreken. à¢â‚¬Å“We zien er erg naar uit om voor de tweede keer deel te nemen aan de volgende Casual Game Connect en we weten dat we indruk zullen maken op potentiële nieuwe partners met onze capaciteiten, uitgebreide diensten en ervaring in deze industrieà¢â‚¬, zegt Orad Elkayam, stichter van het bedrijf en VP Business Development Manager.

Ga naar http://www.mogi-translations.com om een ontmoeting met MO Group International aan te vragen.

Over MO Group International

MO Group International is een snel groeiend bedrijf in Brussel dat zich toespitst op game lokalisatie en game testing in meer dan 40 talen. De internationale klantendienst legt de nadruk op klanttevredenheid en coà¶rdineert een ruim aanbod van oplossingen die aangepast zijn om de unieke behoeften van elke klant te bevredigen. Ontdek meer op www.mogi-translations.com.