Zoetermeer, 27 augustus 2007 - MobileTrack breidt haar track & tracé dienstenportfolio verder uit met de PeopleTR-350 waarbij de persoon gelokaliseerd kan worden in het geval van een noodalarm.

De PeopleTR-350 is een hoogwaardige mobiele telefoon voor de zwaarste omstandigheden conform IP54. Het heeft een robuuste behuizing (ruggedized) die bestand is tegen schokken en vallen. Naast telefoneren kunt u er tevens SMS-berichten en E-mails er mee verzenden en ontvangen. Door middel van Bluetooth kunt u de PeopleTR-350 koppelen aan uw PC en uw agenda en taken synchroniseren. Er is tevens een EX variant (explosievrij) beschikbaar van de PeopleTR-350 voor de meest zware industriële omgevingen.

 

De ingebouwde GPS module zorgt ervoor dat er nauwkeurig kan worden bepaald waar de persoon zich bevindt in het geval van een noodalarm. Het noodalarm wordt opgevangen door de MobileTrack Online Portal of door een gespecialiseerde Alarmcentrale. Via een willekeurige PC aan het Internet kunt u via het MobileTrack Online Portal direct de locatie bepalen van de persoon.

 

Naast het drukken van de alarmknop voor het maken van een noodalarm zit in de PeopleTR-350 tevens een zogenaamde “mandown” functie waarbij het automatisch een noodalarm zal plaatsvinden indien de persoon valt en op de grond ligt.

 

Kortom een professionele mobiele telefoon met GPS noodalarm die geschikt is voor de meest zware omstandigheden en waarbij de veiligheid van personen (politie, brandweer, beveiliging, overheidsdiensten, zware industriële diensten etc) voorop staat.

 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: [email protected]

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl