Voor wie eens iets unieks wil dragen, biedt ModeInHolland de collecties van talentvolle Nederlandse modeontwerpers online aan. Via de website http://www.modeinholland.com kan vanaf vandaag elke vrouw kleding van ontwerpers kopen die speciaal op maat wordt gemaakt, tegen aantrekkelijke prijzen.

Nederland kent veel modetalent dat nog niet bekend is bij het grote publiek. Deze ontwerpers verkopen hun kleding via boetiekjes en eigen winkeltjes aan een kleine groep klanten. De verkoop is zeer persoonlijk en vaak wordt op maat gewerkt. De kleding is speciaal en toch uiterst betaalbaar. Steeds meer mensen zijn op zoek naar dit soort unieke en persoonlijke kleding.

ModeInHolland selecteert ontwerpers op kwaliteit en eigen stijl. Waar zo nu en dan een modeontwerper uit de anonimiteit wordt getrokken en met een flinke investering de mogelijkheid krijgt om op grotere schaal te produceren en te verkopen, houdt ModeInHolland de kleding graag origineel. De kleding wordt op ambachtelijke wijze speciaal voor de klant op maat gemaakt.

Op de website staan de ontwerpen centraal, vaak ook gefotografeerd op paspoppen waarmee het handwerk wordt benadrukt. De complete collecties zijn per ontwerper online te vinden, maar men kan ook zoeken op type kleding zoals jurkjes of rokjes en op prijs selecteren. Naast kleding is er ruimte voor ontwerpers van accessoires zoals tassen en sieraden. Van elke ontwerper wordt de achtergrond en de inspiratiebron beschreven.

De meeste kleding wordt op maat gemaakt en daarvoor dient de klant haar eigen maten op te nemen. Ellen Benders, een van de betrokken ontwerpers zegt hierover: à¢â‚¬à…“Als je via internet maatje S of M wilt kopen, zal je ook moeten kijken wat dit precies inhoudt en opmeten of deze maat je past. ModeInHolland heeft een duidelijke uitleg beschikbaar zodat iedereen zijn eigen maten kan opmeten. Wie er toch niet uitkomt, kan om assistentie vragen waarna we via e-mail, telefoon of zelfs via de webcam ondersteuning bieden.

De ontwerpers die momenteel op ModeInHolland zijn te vinden, zijn: Ellen Benders, Guten Appetit, Hardtroze, Hà¼bsch, Jorise de Jong, Minnemee en Mokka. De collecties worden regelmatig geà¼pdate en de komende maanden zal het aantal ontwerpers nog verder toenemen om unieke, persoonlijke kleding te kunnen blijven bieden.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular