(Persbericht) Modeketen Hans opent in samenwerking met Kega haar eerste webwinkel. De webshop is onderdeel van de nieuwe website www.hanstextiel.nl, waar het vanaf nu ook mogelijk is online bij de textielketen te shoppen.

Binnen enkele maanden compleet assortiment beschikbaar
De nieuwe webshop en website zijn onderdeel van de herpositionering van Hans, voorheen Hans Textiel. De jubilerende winkelketen straalt nu nog meer kwaliteit uit en heeft hiervoor de huisstijl aangepast die ook is doorgevoerd naar de nieuwe website. Via de webshop is momenteel een groot gedeelte van de dames- en herenconfectie verkrijgbaar. Het doel is om het complete assortiment binnen een aantal maanden online beschikbaar te maken.

De klant kan kiezen bij Hans: de online bestelde artikelen thuis laten bezorgen of afhalen bij een Hans -filiaal naar keuze. Naast de webshop beschikt de site ook over standaard retailfuncties zoals een vestigingzoeker, een vacaturepagina, een online folder die meteen doorverwijst naar de webshop en kan de klant zich abonneren op de gratis nieuwsbrief.

Efficiënte afhandeling door goede samenwerking
Retailbureau Kega is verantwoordelijk voor de strategie, het design en de techniek van de website en webshop. Kega heeft de op Magento gebaseerde webshop met een directe koppeling met TNT verbonden. De webshop is gekoppeld aan de ERP-omgeving waardoor de prijzen en de voorraad op de webshop altijd up to date zijn en er direct inzicht is in de omzetresultaten. Hans heeft voor de samenwerking met Kega gekozen vanwege de ruime ervaring die Kega heeft in de retailbranche. Hierbij was de kennis van e-commerce voor retailers doorslaggevend.

Over Hans
De internationale modeketen Hans bestaat dit jaar 50 jaar en telt in Nederland 200 vestigingen. De keten biedt een uitgebreide modecollectie aan voor het hele gezin. Hans heeft een eigen collectie en is door eigen styling, inkoop en productie in staat deze altijd voor de laagste prijs aan te bieden.

Kega, dà© specialist in retail
Kega(www.kega.nl) is hà©t retailbureau van Nederland. Kega ontwikkelt krachtige, effectieve 360º retailconcepten voor de (online) winkelvloer. Met als basis retailcommunicatie, actiemarketing en
e-commerce bundelt Kega alle communicatiebehoeften van retailers onder à©à©n dak. E-commerce klanten van Kega zijn onder meer Score, Claudia Strà¤ter, Primera, Ziengs, Oil & Vinegar, Aktiesport, Trendhopper en Duthler.
_________________________________________________________________

Contactinformatie
Zie voor meer informatie over Kega www.kega.nl en www.hanstextiel.nl
Of neem contact op met:

Hans
Mark Camfferman E: [email protected] T: 0180-442020

Kega
Talitha Dhondai E: [email protected] T: 0252 750 275
Jan Passchier E: [email protected] T: 0252 750 275