Het toetsenbord van een laptop is niet ideaal voor wie dagelijks veel cijfers moet typen in spreadsheets of formulieren. Targus introduceert daarom een extern, ergonomisch en draadloos numeriek toetsenbord, waarmee het intypen van gegevens gemakkelijk en comfortabel wordt.

Een laptop heeft vele voordelen, maar voor numerieke gegevens is een laptop onpraktisch. De lineaire plaatsing van de cijfers boven aan het toetsenbord is ongemakkelijk en onlogisch, als men gewend is aan cijfers in een vierkant zoals bijvoorbeeld op een zakrekenmachine. Accountants en spreadsheetexperts zullen daarom blij zijn met de nieuwe Wireless Numeric Keypad AKP11EU van Targus, die op laptops kan worden aangesloten voor snelle en gemakkelijke invoer van grote aantallen cijfers.

Dit praktische numerieke toetsenbord is draadloos met een bereik van 10 meter tot de ontvanger, wat voorkomt dat er een chaos aan draden op uw bureau ontstaat.

Niet groter dan een zakrekenmachine
De toetsen van de Targus Wireless Numeric Keypad hebben de normale grootte om invoerfouten te voorkomen, ook al is het toetsenbord zelf niet groter dan een zakrekenmachine. In het ontwerp heeft ergonomie de hoogste prioriteit gekregen: de ergonomische vorm geeft comfortabele steun aan de pols, die niet onnodig wordt belast.

Targus introduceert tevens een bedraad numeriek toetsenbord, dat via de USB-poort op de laptop wordt aangesloten zonder dat drivers hoeven te worden geïnstalleerd. Beide numerieke toetsenborden zijn compatibel met pc, Mac en netbook.

Productbeschrijving
Het nieuwe draadloze numerieke toetsenbord van Targus is ergonomisch gevormd en geeft comfortabele steun aan de pols bij het snel en gemakkelijk invoeren van cijfers op de laptop. Het heeft een bereik van maximaal 10 meter en is compatibel met pc, Mac en netbook.

De Targus Wireless Numeric Keypad AKP11EU kost €25,99 incl. btw.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires. Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie. De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.