(Persbericht) 10 februari:
Hotel Het Arresthuis geeft 10 februari iedereen de kans om te solliciteren naar een baan in dit nieuwe hotel. Iedereen mag zich laten verhoren en zal zich in 5 minuten moeten presenteren in een à¢â‚¬Å“echteà¢â‚¬ verhoorkamer.

Bijzondere sollicitatie gespreken:
Iedereen die op zoek is naar een baan in de housekeeping, front office, bediening of keuken mag zich voor 6 februari aanmelden bij Laura Demarteau via [email protected] of 0475 -391465. Sollicitanten worden dan 10 februari om 16.00 of 19.00 verwacht bij Hotel Het Arresthuis in Roermond waar vervolgens een echte mugshot van ze wordt gemaakt. Daarna mogen ze wachten totdat hun nummer wordt omgeroepen en mogen ze in een van de verhoorkamers plaats nemen in Hotel Het Arresthuis. Ze krijgen daar 5 minuten de tijd om zichzelf te presenteren en een goede indruk achter te laten bij de verhoorder. Als ze dit goed hebben gedaan maken ze kans op een job in dit prachtige hotel.

40 banen:
Hotel Het Arresthuis is op zoek naar een kleine 40 werknemers. 10 februari dus de kans voor iedereen om voor à©à©n van die 40 banen in aanmerking te komen. We doen het op deze manier zodat onze toekomstige werknemers ook een gevoel bij Hotel Het Arresthuis krijgen en het thema helemaal bij deze bijzondere locatie past verteld de heer R. Polman, directeur van Hotel Het Arresthuis.

Hotel Het Arresthuis:
Hotel Het Arresthuis zal medio April gaan openen. Het is een oude gevangenis gelegen in het centrum van de stad Roermond. Daarbij is het een monumentaal pand waardoor alle oude elementen van de gevangenis behouden zijn gebleven. Je kunt hierbij denken aan oude celdeuren en tralies voor de ramen. Het Arresthuis zal 36 cachotten en 7 suites gaan tellen. Daarbij komt er nog een restaurant genaamd Restaurant Damianz waar chef-kok Pepijn de Wit en zijn toekomstige team op hoog niveau zullen koken. Vergaderen zal mogelijk zijn in een van de twee zalen, à©à©n voor 18 personen en à©à©n voor 8 personen. Het oude cellenblok is een zeer bijzondere locatie voor het organiseren van feesten en andere evenementen tot 350 personen.

Voorjaar 2011:
Een wel heel bijzondere manier van solliciteren maar zeker een hele ludieke. Voor iedereen die dus in dit bijzondere hotel wil werken, geef je op voor 6 februari a.s. en laat jezelf 10 februari van je beste kant zien! Zorg dat je verdacht wordtà¢â‚¬¦.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hotel : Het Arresthuis
Contactpersoon : Laura Demarteau
Telefoonnummer : 0475-391465
E-mail : [email protected]
Website : www.hetarresthuis.nl