Alblasserdam, 19 augustus 2009

Binnen Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, is volop aandacht voor het welzijn van de medewerkers. Aangezet door veranderende wetgeving en het streven om de medewerkers in topconditie te houden, wordt bij Mondial Vlot Verhuizingen en Mondial Verhuisbedrijf Henneken door BGZ Wegvervoer een onderzoek fysieke belasting uitgevoerd. Tijdens het onderzoek worden bij drie soorten verhuizingen steeds twee verhuizers op de voet gevolgd.

Aan het begin van de werkdag mogen de verhuizers zelf de meetapparatuur bij elkaar aanbrengen. De krachtsinspanningen van de hardwerkende mannen wordt gemeten en ook welk effect de werkzaamheden hebben op het hart. Er wordt onderzocht welke werkmethode het minst zwaar is voor de verhuizers, met als resultaat: fysiek sterke en gezonde verhuizers. Dat komt zeker ook de klant ten goede.

Mondial Movers, gevestigd aan de Kelvinring in Alblasserdam, is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De deelnemende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is de specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Dit is een origineel persbericht

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Caroline Nales (communicatie)
E-mail: [email protected]
Tel: 078.6990333, Mobiel: 06.10935110
www.mondial-movers.nl

Website: http://www.mondial-movers.nl