Persbericht

Monster-truck spektakel voor het eerst op de 13e Harleydag 2009

Op 5 en 6 september 2009 komt het stuntteam van Lemoine Entertainment naar de gemeente Delfzijl. Dit gebeurt op uitnodiging van de organisatie van de jaarlijkse Harleydag. Met hun indrukwekkende show met live stunts, die u normaal alleen op het witte doek ziet of op uw televisiescherm, zorgen de zware monstertrucks voor een alles verpletterend spektakel.

Stuntshow
Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto-draaiende auto´s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. De stuntmannen zijn ook werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte men mee aan diverse shows op de duitse televisie, (Trà¤ume werden war, Comedy Falle, ZDF-Fernsehgarten en diverse andere dokusoaps.

Monster-trucks
Alles verpletterend, acht ton zwaar tot 600 PK sterk en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen verpletteren de kolossale trucks alles alsof het speelgoedauto´s zijn. Uniek in Europa!

Levensgevaarlijk
Ondanks veel trainingen en berekeningen zijn de stunts levensgevaarlijk. Onlangs is Douglas Lemoine bij een carjump in de restanten van een antenne blijven hangen en scheurde zijn lichaam open.

Stuntfamilie
Michael Lemoine is de leider van het gezelschap. Samen met zijn broers Bubi en Douglas runnen zij de zaak. Zij traden als vierjarige al op met hun motorfietsje in de Helldriver Show. De rest van de crew is overigens ook familie. De overige leden zijn afkomstig uit diverse andere landen.

De stuntshows zijn op 5 en 6 september te zien op het parkeerterrein achter de Vennenflat, de vroegere Lommerts-garage. De kassa is op 5 september om 18.00 uur geopend voor de show van 19.00 uur en op 6 september tijdens de Nationale 13e Harleydag is deze de gehele dag geopend. Op deze dag worden daar op diverse aanvangstijden de spetterende stunt shows uitgevoerd

--------------

Lemoine International Stunt Show

Auto´s die op twee wielen rijden, motoren die meterslange sprongen maken over rijen auto´s, stunts met quads en enorme Big Foots die over auto´s rijden alsof het luciferhoutjes zijn, 1,2,3 Actie voor de Lemoine stunt team

De show bestaat onder andere uit bijzondere manoeuvres met de sportmotor. Zo springen de motoren over een rij auto´s heen en scheuren ze dwars door een koude vuurzee.

Met auto´s worden ook bijzondere stunts uitgevoerd zoals het rijden op twee wielen waarbij nauwkeurigheid en behendigheid een vereiste is. Hoogtepunt zijn de Monstertrucks met hun twee meter hoge wielen die een imposante indruk achterlaten. Eenmaal in actie rijden deze kolossen over een rij auto´s alsof het niks is...

Website: http://www.lemoine-live.de