Beuningen, 10 april 2010 - Huismijten en bacteriën verzamelen zich in matrassen, banken en vloerkleden en veroorzaken daarmee diverse allergiën. Het electronicamerk Montiss heeft een stofzuiger ontwikkeld die tijdens het zuigen de huismijten en bacteriën met UV-licht doodt.

Allergiën
Huismijten en bacteriën leven van de huidschilfers die een mens continu verliest.
In een gemiddeld matras bevinden zich al snel 2 miljoen huismijten en bacteriën, die met het blote oog niet te zien zijn. Zij zijn er verantwoordelijk voor dat steeds meer mensen last hebben van allergische reacties die kunnen leiden tot ziekten als astma en exceem. Vooral kinderen zijn hier gevoelig voor.

UV-C licht
UV-C licht doodt 99,9% van alle bacteriën en heeft een steriliserende werking waardoor UV licht ook vaak in de voedingsindustrie wordt toegepast. Montiss brengt nu een stofzuiger op de markt met ingebouwde UV lamp en draagt daarmee bij aan een gezondere leefomgeving. De UV lamp is aangebracht aan de onderzijde van het product zodat tijdens het stofzuiger het oppervlak bloot wordt gesteld aan het UV licht. Door geregeld deze stofzuiger te gebruiken op matrassen, kussens, de bank en vloerkleden doodt men een groot deel van de aanwezige huismijt en bacteriën en zuigt men deze direct op.

Huisdieren
Zeker voor mensen met huidieren is deze stofzuiger een goede oplossing. Men kan hiermee immers de plekken waar een huisdier zich graag bevindt reinigen zonder gebruik te maken van agressieve reiningsmiddelen.

Over Montiss
Montiss is een merk van Van den Berg Products en biedt een scala aan innovatieve en intelligente producten dieà¢â‚¬¨zijn op te splitsen in vier productgroepen: Montiss Keukenapparatuur en Montiss Huishoudelijke Artikelen, Montiss Persoonlijke Verzorging en Montiss Verlichting.

Meer Informatie:
www.montiss.nl
Voor de pagina met informatie, foto‘˜s en promotiefilm van dit product: http://www.montiss.com/nl_NL/Reinigingsapparatuur/speciale-reinigers/montiss-antibacteriele-handstofzuiger/

Daniël van den Berg

Van den Berg Products BV
Ijzerwerf 10-12
6641 TK Beuningen
06-21814338
[email protected]