DELFT 3 januari 2007 - Het Delftse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert in navolging van diverse andere bekende Nederlanders nu ook de stem van Marijke Helwegen voor gebruik in het populaire navigatiesysteem TomTom.
De lach en openheid van Marijke Helwegen hebben een ontwapenend effect op de gebruikers van deze unieke navigatiestem, waarmee La Helwegen een glimlach op je gezicht tovert wanneer je met deze navigatiestem in de auto rijdt of in de file staat. Als cosmetische vredesduif wijst ze met de nodige zelfspot de weg zodat je altijd feilloos op je juiste bestemming aankomt. De bekende kreten 'Lipjes getuit en borstjes vooruit' en 'Hallo ik ben Marijke en iedereen wil op mij lijken' zijn naast navigatiecommando's te beluisteren in de navigatiestem. De stem is snel en makkelijk te installeren en is vanaf vandaag te downloaden via de website www.navigatiestemmen.nl.

Facelift is tegenwoordig het toverwoord bij renovaties van onroerend goed en bij restyling van logo's. Marijke is daarom ook een veelgevraagd spreker en performer bij commerciële bedrijven op dit gebied. De presentaties, welke Marijke als ervaringsdeskundige geeft, zijn zonder uitzondering een daverend succes. Marijke Helwegen weet dan ook als geen ander het publiek te boeien en is in staat om met verve onder woorden te brengen hoe belangrijk het is om de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Hans Kazàn, Clown Bassie, Big Brother Kelly, Kim Holland en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 stemmen in haar assortiment. Binnenkort zullen ook navigatiestemmen van andere bekende Nederlanders beschikbaar komen via de website.

Website: www.navigatiestemmen.nl