Moovio Online Marketing heeft zich voor 2010 als sponsor verbonden aan Peter Dool in de BMW Aprisco Cup. Dool komt met zijn zilvergrijze BMW E36 325i uit in de acht races die voor dit seizoen op de kalender staan.

Peter van der Laan, eigenaar van Moovio: "Peter Dool is, net als onze klanten, gefocust op hoge posities in de ranglijst. De aanwezigheid in de BMW Aprisco Cup slaat een brug tussen topprestaties en werken als een team. Daarom biedt sponsoring de uitstraling die ik vind passen bij Moovio"

Peter Dool, in 2007 hoofdsponsor in de Suzuki Swift Cup, debuteert dit jaar als rijder in de BMW Aprisco cup. Op de kalender staan acht racedagen op drie circuits: TT circuit Assen, Circuit Park Zandvoort en het circuit in Meppen (Duitsland). De eerste race wordt op 11 april 2010 verreden.

----------------------------------------
Over Moovio Online Marketing

Moovio is online marketing specialist uit Groningen. We bieden uiteenlopende diensten op het gebied van zoekmachine marketing, conversie optimalisatie en website verbetering. Met deze diensten zetten we ons in om de altijd groeiende vraag naar meer bezoek en een hogere conversie te beantwoorden. De focus van Moovio is gericht op het maximaliseren van de omzet van onze klanten.

web: http://www.moovio.nl

Over Peter Dool

Peter Dool is internetondernemer met de succesformule www.BestThings.nl. Na in 2007 als hoofdsponsor kennis te hebben gemaakt met cup-racen, neemt hij dit seizoen zelf plaats in de cockpit.

web: http://www.bestthings.nl

----------------------------------------