PERSBERICHT

Motorola introduceert draadloze, handsfree imager

Robuuste RS507 Bluetooth 1D en 2D barcode-imager biedt aanzienlijke productiviteitsverbeteringen in bestaande logistieke omgevingen.

Nieuwegein, april 2009 - Motorola, Inc. (NYSE: MOT) introduceert de RS507 draadloze en handsfree barcode-imager voor industriële toepassingen. De RS507 is direct geschikt voor aansluiting op Motorola´s WT4000 mobiele computer. De imager onderscheidt zich door de combinatie van hoogwaardige technologie en ergonomie met een robuuste behuizing en hoge scankwaliteit voor zowel 1D als 2D symbolen en barcodes. De imager biedt daarmee uitstekende mogelijkheden om draadloze, handsfree scanning-toepassingen toe te voegen aan alle bestaande en toekomstige mobiele computers van Motorola.

De nieuwe RS507 is gebaseerd op de Motorola´s Symbol SE4500 imaging engine. Dat waarborgt uitzonderlijk snelle uitlezing van 1D- en 2D-symbolen, met een enorme tolerantie wat betreft de scanbeweging. De imager is gebaseerd op proven technology van Motorola, en biedt dus de juiste continuïteit en uiterst betrouwbare resultaten. Daardoor kunnen mobiele medewerkers in magazijnen, postverwerkingsbedrijven en bijvoorbeeld farmaceutische distributiecentra, uiterst productief en accuraat opereren.

Casper Zweers, directeur Motorola Emb Benelux licht toe: à¢â‚¬à…“De RS507 is opnieuw een product dat mobiele werkers à©cht praktisch ondersteunt bij hun activiteiten. Doordat de imager direct op de WT4000 mobiele computer wordt aangesloten, kunnen bestaande oplossingen heel eenvoudig worden uitgebreid met draadloze, handsfree scanningfaciliteiten.

Intelligent Sensing
Dankzij de Intelligent Sensing Technology waarop Motorola patent heeft aangevraagd kunnen gebruikers snel en intuïtief te werk gaan, zonder concessies aan de betrouwbaarheid van de ingescande informatie. Tussen de scans schakelt de imager supersnel in en uit, zodat de batterijen worden gespaard.

De nieuwe imager kent twee uitvoeringen: met een bekabelde of met een draadloze verbinding naar de mobiele pc. De draadloze versie wordt via Bluetooth aan de pc gekoppeld, wat de meeste vrijheid geeft. De imager kan dan in à©à©n hand worden gehouden met de WT4000 op de arm of op een aparte trolley.

Zekerheid
Om klanten de zekerheid te geven dat hun apparatuur ook tijdens de zwaarste piekbelastingen betrouwbaar functioneert, biedt Motorola voor de RS507 imager het ´Service from the Start with Comprehensive Coverage´ supportcontract aan. Daarbij is de hardware direct vanaf het moment van aankoop verzekerd tegen alle soorten schade en storingen die tijdens normaal, industrieel gebruik kunnen ontstaan, ongeacht of het een afgebroken schakelaar, een beschadigde of niet functionerende imaging sensor of fouten in de verbinding betreft. Deze support voorkomt onvoorziene hardwarekosten en biedt een stevige ondersteuning aan het waardebehoud van gedane investeringen.

Beschikbaarheid
De RS507 is in heel Europa per direct beschikbaar via het netwerk van Motorola PartnerSelect Members.

Over Motorola
Motorola staat wereldwijd bekend als innovator op het gebied van communicatie. Het bedrijf richt zich daarbij vooral op het voortdurend vernieuwen van de mogelijkheden voor consumenten, bedrijven en overheden om contacten te leggen en onderhouden in een steeds ambulantere samenleving. Het productportfolio omvat breedband communicatie-infrastructuren, oplossingen voor mobiele bedrijfscommunicatie en oplossingen voor de openbare orde en veiligheid, inclusief de mobiele apparatuur daarvoor. Motorola ontwikkelt ook infrastructuren en apparatuur voor de distributie van high-definition video. Motorola (NYSE: MOT) realiseerde in 2008 een omzet van US$ 30,1 miljard. Meer informatie is te vinden op http://www.motorola.com

MOTOROLA en het bijbehorende M-logo zijn geregistreerde handelsmerken vastgelegd bij het US Patent & Trademark Office. Alle andere producten of diensten zijn het intellectuele eigendom van de betreffende eigenaren. Motorola Inc. 2008.

Voor meer informatie:
Motorola
telefoon: 030-6001600
NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Presscom
Madeleine Kok
Telefoon: 030-6051415
[email protected]