(Persbericht) Heerlen, 10 mei 2011 Mourik Groot-Ammers, onderdeel van het Mourik concern, is medio 2010 begonnen met de implementatie van Cadac Organice en Microsoft SharePoint voor engineering documentbeheer bij haar disciplines Wegenbouw en Milieukunde. De inzet van deze dynamische en flexibile documentbeheer omgeving komt de kwaliteit, samenwerking en communicatie in projecten ten goede.

Mourik Groot-Ammers, onderdeel van het Mourik concern, is actief in de wegenbouw, milieukundige werken en projectontwikkeling. Tijdens het project InfrA2, de uitbreiding van de A2 bij Den Bosch, kwam zij in aanraking met documentbeheer in SharePoint op basis van Cadac Organice. Binnen Mourik was er bedrijfsbreed al eerder gekeken naar een documentbeheersysteem, maar door te hoge kosten en de verwachte, lange implementatietijd had dit nog niet tot een besluit geleid. De ervaring in het project InfrA2 liet zien dat SharePoint en Cadac Organice een dynamische en flexibile omgeving bieden voor documentbeheer, die de kwaliteit, samenwerking en communicatie in het project ten goede komt. Iets wat opdrachtgevers verlangen. Omdat dit systeem makkelijk per project is in te zetten en het Mourik de kans geeft stap voor stap te groeien, was de keus snel gemaakt om dezelfde richting op te gaan.

Pim den Hartog, Mourik Groot-Ammers: à¢â‚¬Å“Cadac Organice biedt Mourik Groot-Ammers een flexibele en dynamische documentbeheer omgeving voor het waarborgen van alle projectinformatie in à©à©n centrale en digitale projectmap.à¢â‚¬ Ben Spreen, Sales Manager Cadac Organice BNL: "Wij zijn erg blij met Mourik als klant. Dit verstevigt onze positie in de GWW sector en wij zijn ervan overtuigd dat Mourik middels de producten uit de Cadac Organice Product Suite haar bedrijfsprocessen nog efficiënter kan laten verlopen."

Meer over engineering documentbeheer bij Mourik Groot-Ammers op basis van Cadac Organice en Microsoft SharePoint is te lezen in het referentieverhaal dat te downloaden is van http://www.organice.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Mourik
Mourik is een innovatief familiebedrijf dat traditionele menselijke waarden combineert met modern ondernemerschap, hoogwaardige technieken, inspirerend leiderschap en een proactieve instelling. Zij is een betrouwbare partner die wereldwijd toegevoegde waarde weet te creëren met een breed scala van diensten in meerdere technische disciplines, waarbij wij de synergie tussen de Mourik bedrijven optimaal benutten. Mourik staat voor gezond rendement, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Mourik bedrijven genereren met circa 2.000 medewerkers en vestigingen wereldwijd een jaarlijkse omzet van ruim 400 miljoen euro. Voor meer informatie over Mourik kijk op http://www.mourik.com.

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.