De in februari 2007 gestarte webshop Cristallo timmert met de mozaïek knutselpakketten voor creatieve kinderfeestjes thuis hard aan de weg. Wat destijds gericht werd opgezet voor kinderfeestjes, vindt ook steeds meer zijn weg naar kinderdagverblijven en bijvoorbeeld buurtverenigingen voor activiteiten met kinderen. Aangezien de vraag naar complete pakketten groter is geworden heeft Cristallo kort geleden geïnvesteerd in een geheel nieuwe webshop. Op deze manier worden klanten en bedrijven nog beter bediend met een gebruiksvriendelijke en zeer duidelijke webshop. Cristallo wordt geprezen om de snelheid van leveren en de aantrekkelijke knutselpakketten, als je de klantbeoordelingen erop naleest.

Wat maakt Cristallo nu zo bijzonder ten opzichte van andere workshop-aanbieders? Welnu, knutselen vinden peuters en kleuters nu eenmaal heel erg leuk, maar als dat met originele en kwalitatief goede materialen gebeurt hebben ze ook echt iets à¢â‚¬Å“in handenà¢â‚¬. En voor de ouders / begeleiders die de kinderen moeten ondersteunen is het een eitje, aangezien de pakketten compleet met alle materialen zijn, incl. een duidelijke werkomschrijving en bij een aantal pakketten zelfs een duidelijk voorbeeld van het legpatroon.

Cristallo biedt veel mozaiekpakketten aan met grotere of kleinere mozaïek steentjes, waarmee je prachtige spiegeltjes, fotolijstjes en Venetiaanse maskers maakt. Je hebt geen kind aan de kinderen natuurlijk want die vermaken zich wel.

Ook de moeders maken het kinderfeestje als verjaardag voor de kinderen enorm populair door de complete knutselpakketjes van Cristallo te bestellen. Je begrijpt dat bij ieder kind die dit voorhanden krijgt op een kinderfeestje, je als moeder niet meer stuk kan. Er zijn vele varianten die geknutseld kunnen worden zoals een spiegelhart, -bloem en leuke fotolijstjes. De populairste knutsel artikelen van Cristallo zijn;

1. De mozaiekspiegeltjes DeLuxe, met name de bloem en het hart. Cristallo heeft ook de alleenvertegenwoordiging van deze serie in Nederland
2. Mozaïekspiegeltje Basic nr. 6
3. Mozaïek Fotolijstjes

Bij de knutsel artikelen worden alle benodigde materialen erbij geleverd. Ook is er geen extra gereedschap nodig en je kunt als het ware meteen starten met de kinderen. De creatieve knutsel artikelen zijn vanaf 6 stuks te bestellen en scherp geprijsd. Neem een kijkje op de website als je dochtertje of zoontje binnenkort zijn verjaardagsfeestje gaat vieren of als er binnenkort een knutselactiviteit georganiseerd moet worden. Velen tippen Cristallo als een aanrader.

Meer informatie en mogelijkheid tot bestellen vindt u op http://www.cristallo.nl