’s-Hertogenbosch, 30 januari 2008 – MSP, een Belgische onderneming gespecialiseerd in de implementatie en integratie van ICT-oplossingen, en Rainbow Solutions, leverancier van branchespecifieke IT-oplossingen, hebben onlangs een overeenkomst gesloten. Deze overeenkomst houdt in dat MSP de distributie en ondersteuning van de producten MIMIX en iTera in de Nederlandse markt van Rainbow Solutions overneemt. Rainbow Solutions draagt het MIMIX-serviceteam integraal aan MSP over. Hiermee worden alle ondersteunende activiteiten van MIMIX en iTera nu uitgevoerd door een specialist op het gebied van high availability en business continuity, waardoor de kwaliteit van de geleverde service gewaarborgd blijft.

 

Door deze overeenkomst is MSP in staat om het klantenportfolio op de Nederlandse markt aanzienlijk uit te breiden. Met kantoren in ’s-Hertogenbosch, Kontich (B), Hasselt (B) en Waregem (B) is MSP al jaren actief op de high availability-markt in Nederland en België. MSP is Premier Business Partner van IBM en officieel MIMIX- en iTera-partner. Daarmee is het de partij bij uitstek om de MIMIX- en iTera-trajecten voor Nederland te begeleiden. Rainbow Solutions gaat nu meer focus leggen op nieuwe iSeries-oplossingen en haar ERP-activiteiten rond Microsoft Dynamics. Vision Solutions, producent van MIMIX en iTera, heeft de garantie dat de distributie en ondersteuning van hun producten gecontinueerd worden.

 

“Wij voerden de producten MIMIX en iTera al geruime tijd voor de Belgische en Nederlandse markt”, zegt Eric Klaare, General Manager bij MSP. “Doordat wij de distributie en ondersteuning van deze producten nu overnemen van Rainbow Solutions, zetten wij een belangrijke stap op de Nederlandse markt en breiden wij ons Nederlandse klantenbestand in één klap fors uit.”

 

Douwe Wullink, Business Unit Manager bij Rainbow Solutions: “Wij zijn blij dat onze MIMIX-klanten verzekerd blijven van het hoge serviceniveau dat ze gewend waren. Rainbow heeft altijd voorop gelopen met het toegankelijk maken van nieuwe iSeries-oplossingen op de Nederlandse markt. De tijd is aangebroken om een nieuwe generatie oplossingen te introduceren. Door deze overeenkomst kunnen wij ons daar nu volledig op concentreren.”  

 

Vision Solutions begrijpt de beslissing van Rainbow Solutions om zich te focussen op nieuwe iSeries-oplossingen en de activiteiten rond Microsoft Dynamics. “Het feit dat de MIMIX-klanten nu door hetzelfde team vanuit MSP worden bediend, zien wij als een goede ontwikkeling en is een garantie voor kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening”, aldus Steve Kenis, Sales Director bij Vision Solutions.

Over MSP

MSP is een IT-dienstenleverancier die aan zijn klanten, middelgrote ondernemingen uit België en Nederland, totaaloplossingen biedt. Het aanbod omvat implementatie & integratie van ICT-infrastructuur oplossingen, managed services, outsourcing, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en technische ondersteuning en adviesverlening. MSP sloot strategische partnerships met marktleiders  zoals IBM, Microsoft, Oracle, Vision Solutions, Citrix, VMware, Cisco, EMC², en SonicWALL. Daardoor is het bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in toekomstgerichte oplossingen. MSP werd in 1991 opgericht en telt momenteel 200 medewerkers. MSP's hoofdzetel ligt in Kontich, met lokale vestigingen in Waregem en Hasselt (Belgie) en 's-Hertogenbosch. Klanten van MSP zijn onder meer Morres, Lamb Weston Meijer, Domo, Beaulieu International Group, MSC Home Terminal, Echo, KBC Securities, Lease Plan, en Randstad. Meer informatie op www.msp.nl en www.msp.be.

 

Over Rainbow Solutions

Rainbow Solutions is sinds 1985 actief in de Benelux op de iSeries-server markt. Zij bieden oplossingen voor Software Management, Security Management en Output Management. Daarnaast biedt Rainbow Solutions branche-specifieke totaaloplossingen op basis van Microsoft Dynamics in de marktsegmenten grafimedia, transport en logistiek. Belangrijke relaties zijn grote organisaties en instellingen, waaronder de grootste banken, verzekeringsmaatschappijen, logistieke dienstverleners en industriële ondernemingen. Rainbow Solutions adviseert, implementeert, levert ondersteuning en additionele services die u helpen de oplossing optimaal te benutten, te integreren en te beheren. Meer informatie op www.rainbowsolutions.nl.

 

Over Vision Solutions

Vision Solutions, Inc. is een wereldwijde leverancier van high availability, disaster recovery en data management oplossingen voor de IBM System i en System p markten. Hun portfolio beslaat de meest innovatieve en betrouwbare HA-merken als iTera™, MIMIX® and ORION™.  Deze oplossingen zorgen ervoor dat bedrijfskritische informatie continue beschermd en beschikbaar is. Meer informatie op www.visionsolutions.com.  

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Marcommit PR

Yvonne Fisscher

[email protected]

035-58 22 730