Het ingieten van elektronica zoals led-verlichting zorgt ervoor dat het product buitengewoon goed beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierbij valt te denken aan regen, stof, chemicaliën en vandalisme. De polyurethaangiethars maakt de elektronica waterbestendig, slijt- en slagvast en uitermate geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld de openbare ruimte.

Polyurethaangietharstechniek is een nieuwe expertise binnen Tri-O-Light dat wordt geïnitieerd door Ron Drost. Na 25 jaar ervaring op te hebben gedaan in de lijmbranche opereert Ron Drost nu onder de naam Multicol casting adhesives trading als handelsmerk van Tri-O-Light BV.

Naast de ervaring die Multicol heeft met het ingieten van elektronica, zoals de led-verlichting van Tri-O-Light, produceert en distribueert Multicol een ruim assortiment aan technisch hoog ontwikkelde lijmsystemen. In zijn laboratorium heeft hij moderne apparatuur tot zijn beschikking waar hij geavanceerde lijmproeven mee kan uitvoeren.

Daarnaast houdt Multicol zich bezig met het omvullen van grote volumes harsen, harders en overige chemicaliën naar kleinverpakking. Alle producten en diensten van Multicol gaan gepaard met een professioneel en deskundig advies op maat.

Meer informatie over Multicol en het productassortiment is te vinden op de website van www.multicol.nl. Of neem contact op met Ron Drost via telefoonnummer 0342-450506 of per e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular