MUSICO Reizen de zomerfestivals beginnen!

Persbericht
Utrecht per 29 mei 2009

MUSICO Reizen toonaangevend op het gebied van muziekreizen!

MUSICO Reizen, de touroperator met het grootste aanbod op gebied van georganiseerde muziekreizen heeft voor de komende zomer een hoogwaardig en interessante selectie van de internationale muziekfestivals van Europa op haar programma staan. In totaal gaat het om meer dan 30 reizen voor de komende maanden.

Barokmuziek
Verschillende muziekreizen in het aanbod van MUSICO Reizen staan in het teken van de barokmuziek. De componist Hà¤ndel is vanwege zijn jubileumjaar (250 jaar geleden gestorven) een veel terugkerend element op het programma. Bestemming die wij aandoen zijn onder meer Halle (Hà¤ndelfestspiele), Potsdam, Drottningholm, Leipzig (Bach Fest), Thà¼ringen en Sachsen (twee themareizen rondom Johann Sebastian Bach).

Kamermuziek
Ook de liefhebbers van kamermuziek komen bij MUSICO Reizen uitstekend aan hun trekken. De Schubertiade in Schwarzenberg (Oostenrijk) laat grote artiesten als Matthias Goerne, Ian Bostridge, Thomas Quasthoff horen. In het Menuhin Festival in Gstaad (Zwitserland) staan onder meer Renaud Capucon en Daniel Hope op het programma.

Opera
Voor veel mensen geeft een bezoek aan een opera in het buitenland een extra feestelijk tintje aan hun vakantie. Speciaal hiervoor zijn onze operareizen. Deze zomer vallen met name de voorstellingen met Anna Netrebko (Baden-Baden) en Sir Simon Rattle (Aix-en-Provence) op. Een heel bijzondere reis is onze operareis naar Glyndebourne. Gekleed in avondkleding en met picnick op het privà©landgoed in de pauze, vormen de voorstellingen in Glyndebourne een once-in-a-lifetime-experience.

Bijzondere bestemming:
Een heel opvallende reis in ons aanbod is de muziekreis naar het internationale George Enescu festival in Roemenië. Het muzikale programma omvat onder meer een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons.

Het meest actuele aanbod op www.musico.nl
Het complete aanbod van MUSICO Reizen, met uitgebreide reisbeschrijvingen, is te vinden op www.musico.nl. Hier vindt u ook achtergrondinformatie over de bestemmingen en de te bezoeken voorstellingen.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie bel 030 299 11 05. Uw contactpersoon is Taco Stronks, [email protected]

MUSICO Reizen
Varkenmarkt 57
3511 BX Utrecht
Tel: 030 299 11 05 [email protected]
Fax: 030 299 11 05 www.musico.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular