Designtekst.nl, voor al uw interieur- en decoratiestickers voor uw huis. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan voor de huiskamer, slaapkamer, kinderkamer of eetkamer.
Dertig kleuren folie‘˜s of een sjabloon
voor ruwe ondergrond. Op dit moment zijn interieur- en decoratiestickers razend populair en daar heeft Designtekst.nl op geantwoord. Met een ruime keuze van een afbeelding uit verschillende categorieën in dertig kleuren. Of de mogelijkheid van een sjabloon waarmee u in uw eigen kleur verf de afbeelding kunt tamponneren.

Een muurdecoratie is nu nog aantrekkelijker dan ooit tevoren! De website ziet er professioneel uit en komt voort uit meer dan zeventien jaar ervaring in de brancheDesigntekst.nl heeft de stap gemaakt naar een landelijk concept waarmee ze met een goede prijs- kwaliteitsverhouding een mooi product leveren om uw interieur te verfraaien.

Met behulp van een duidelijke instructiefilm voor zowel kleurenfolie als sjabloonfolie, is het nu mogelijk om het aanbrengen van een interieurstickerzelf goed toe te passen opuw muur of meubel. Door de vele keuzemogelijkheden is het niet alleen leuk en hip voor uw woonkamer maar ook stijlvol voor de kinderkamer.

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op http://www.designtekst.nl.
[email protected]