Bosqom is opnieuw verkozen tot partner van United Momentum Group op het gebied van websitebouw en webhosting. De samenwerking is uitgebreid nu Bosqom ook de website voor Momentum Real Estate mag gaan bouwen en hosten. De website voor Momentum Invest (www.momentuminvest.com) is als eerste ontwikkeld en boekt goede resultaten.
United Momentum Group, bestaande uit Momentum Invest en Momentum Real Estate, is een projectontwikkelaar die zich naast commercieel resultaat ook richt op duurzaamheid.
Momentum Real Estate is de makelaardijdivisie die zelfstandig en met externe partners zorg draagt voor de verkoop van onroerend goed. Op deze website nemen de diverse projecten van de organisatie een centrale plaats in waarbij de bezoeker aan de hand wordt meegenomen de projecten in.

“De website is geïnspireerd op bestaande huizenwebsites. We geven overzichtelijke informatie over de vastgoedobjecten met zeer uitgebreide en duidelijke uitleg per object: informatie over het land, de regio, het project zelf, foto en videomateriaal, prijsinformatie etc. Met de zeer duidelijke zoekfunctie vindt de bezoeker zijn droomobject binnen no time”, aldus Martijn van Rheenen, directeur van Momentum Invest en Momentum Real Estate.
Naast een informatieve inslag heeft de website ook een aantrekkelijke visuele vormgeving. Door het uitgebreide foto- en filmmateriaal wordt de bezoeker betoverd door de prachtige objecten.

Voor Bosqom bevat deze Momentum Real Estate website een interessant staaltje techniek. Geïntegreerde Google kaarten, real time weersoverzichten en -tijd. Door de AJAX applicatie in de website worden de pagina’s zeer snel geladen, ondanks deze zware toepassingen. AJAX zorgt ervoor dat bij het wisselen van pagina’s niet de hele pagina opnieuw wordt geladen, maar slechts de nieuwe delen. Hierdoor kan de bezoeker snel door de website navigeren. Verder kan de klant zelf de website beheren door objecten aan te maken of te verversen dankzij de gebruiksvriendelijke beheertool.
 

Bosqom houdt zich bezig met het bouwen en hosten van websites. Van eenvoudige websites tot zeer compleet met webshop. Wij werken voor een groot aantal klanten, zowel business-to-consumer tot business-to-business. Meer informatie: www.bosqom.nl

Bosqom internet
Burgemeester Tutein Nolthenuislaan 2
7316 BH Apeldoorn
Tel: 055 360 61 05
Fax: 055 576 86 78
[email protected]