Voorlichting en service op beurs Nationale ZZP Infodagen
Brancheorganisatie ZZP Nederland organiseert een eigen vakbeurs op 20 en 21 november in Houten. Doel van de ZZP Beurs is het geven van voorlichting en service voor zelfstandigen die willen starten of die al gestart zijn. De beurs wordt mede mogelijk gemaakt door enkele overheidsinstanties zoals de belastingdienst en het UWV CWI.

Ondanks, of misschien wel dankzij de economische crisis is de belangstelling voor het zelfstandig ondernemerschap in Nederland nog steeds erg groot. Veel mensen zijn op zoek naar informatie om te starten als zelfstandige en komen dan al snel bij www.zzp-nederland.nl. Maandelijks serveert de website ca 200.000 pagina´s met informatie over Zelfstandig Zonder Personeel. Dit is voor brancheorganisatie ZZP Nederland met 8500 leden een reden om een beurs te organiseren waarop veel informatie in te winnen valt. In 2008 werd de beurs gehouden bij Amsterdam, nu is gekozen voor Houten als centrale plaats waar 3000 m2 beschikbaar is.

Heldere informatie zonder vakjargon
Volgens ZZP Nederland is er veel behoefte aan duidelijke informatie zonder uitgebreid vakjargon. à¢â‚¬à…“Startende ondernemers hebben vaak veel vakkennis maar niet over ondernemen vertelt Johan Marrink, oprichter van ZZP Nederland. à¢â‚¬à…“Veelal is de informatie die aangeboden wordt doorspekt met ondernemersvaktermen die gewoon lastig zijn voor een starter, dat doen we dus anders, ik denk dat dit een van de succesfactoren van ZZP Nederland is aldus Marrink.

Zeer divers programma
Op de nationale ZZP Infodagen is voor iedere ZZP´er veel informatie te vinden. Starten met behoud van uitkering, hoe zit het met de VAR Verklaring, belastingen, administratie, verzekeringen, juridische zaken, hoe kom ik aan opdrachten etc. In totaal zullen ca 40 stands ingericht worden om de ondernemer van timmerman tot interim manager te helpen met raad en daad.

Workshops en lezingen
Diverse autoriteiten op het gebied van ondernemen zullen workshops en lezingen verzorgen. Schrijfster Karen Romme, van het boek Calimeromarketing, zal bijvoorbeeld een lezing houden over hoe je als kleine ondernemer succesvol met marketing kunt zijn. Ook voor ZZP'ers in de zorg worden diverse lezingen verzorgd.

Eigen website voor beurs
Speciaal voor de Nationale ZZP Infodagen is een website beschikbaar met alle informatie, bezoekers kunnen daar ook een kaart downloaden waardoor men 50% korting krijgt op de entreeprijs van de beurs. | Zie www.nationalezzpinfodagen.nl |

Website: http://www.nationalezzpinfodagen.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular