(Persbericht) LELYSTAD, 24 augustus 2010 - SAIL Amsterdam 2010; het ultieme nautische evenement van Europa, zit er weer op. Na vijf dagen muziek, activiteiten en honderdduizenden bezoekers op en rond het water, kiezen de Tall Ships weer het ruime sop om de Tall Ships Race te vervolgen. Ook de schepen uit de vloot van NAUPAR keren na vele gezellige tochten weer huiswaarts.

Drukke gezelligheid op het water
De traditionele zeilschepen van NAUPAR hebben de afgelopen dagen vele gasten ontvangen voor een rondvaart in de IJ haven. Tussen het gekrioel van de vele kleine vaartuigjes, bewegen de schepen zich statig door het water richting het exclusieve deel van SAIL Amsterdam 2010, waar alle Tall Ships afgemeerd liggen.

Uniek spektakel
Toeschouwers verdringen zich op de kant om een glimp van de vele verschillende schepen en hun bemanning op te vangen. Dat SAIL een bijzonder evenement is, blijkt uit het feit dat ook de Koninklijke familie een bezoek bracht aan SAIL Amsterdam 2010. Een luid gejoel en getoeter begroet de Groene Draeck als deze voorbij vaart. Aan boord van de schepen van NAUPAR genoten de gasten van heerlijke gerechten en drankjes en had men bovendien een uniek uitzicht op al het spektakel op en rond het water.

SAIL Amsterdam 2015
Eens in de vijf jaar vindt SAIL Amsterdam 2010 plaats en NAUPAR kijkt er nu al naar uit. In 2015 zullen zij weer tochten door de IJ haven organiseren aan boord van haar imposante zeilschepen. Liefhebbers die dit bijzondere evenement niet willen missen hebben nu al opties genomen voor 2015. Meer informatie is te vinden op www.naupar.nl/sail-amsterdam.

NAUPAR| nautische partners
NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen ´de Zeilvaart‘˜, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer-Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van grote en kleine evenementen voor de zakelijke markt. NAUPAR levert niet alleen een platform voor brand engagement en relatiemarketing, wij creëren ook het moment daarvoor. NAUPAR heeft 16 afvaarthavens en een vloot van 101 unieke zeilschepen die uitstekend geschikt zijn voor het organiseren van dag of meerdaagse zakelijke evenementen zoals bedrijfuitjes, trainingen, teambuilding en relatiemarketing.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular