DELFT 14 november 2008 Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert nu ook de stemmen van mentalisten Rob en Emiel voor gebruik in het populaire navigatiesysteem TomTom. De opbrengsten van deze navigatiestem komen geheel ten goede van Doe Een Wens Stichting.

Samen met Navigatiestemmen.nl navigeren Rob en Emiel op eigen grappige wijze gebruikers van populaire navigatiesysteem TomTom. Uniek in Nederland! Autorijden wordt weer spannend, want Rob en Emiel wijzen de weg in een unieke mix van cabaret en buitengewoon metale vaardigheden.

In 2009 zijn Rob en Emiel op het WK Magic in Peking uitgeroepen tot beste mentalisten ter wereld. De twee kregen vorig jaar landelijke bekendheid door deelname aan de Uri Geller Show. Miljoenen mensen hebben inmiddels van hun kunsten genoten en beide heren hebben hun medewerking verleend aan meerdere radio- en televisieprogramma's, waaronder Pauw en Witteman en De Wereld Draait Door.

Deze week zijn Rob en Emiel benoemd tot Ambassadeurs van Stichting Doe Een Wens en zullen zich op verschillende vlakken inzetten voor deze stichting. Als kick-off hebben zij in samenwerking met Navigatiestemmen.nl hun eigen stemmen opgenomen voor gebruik in navigatiesystemen van TomTom. De gehele opbrengst van deze navigatiestem komt ten goede aan Stichting Doe Een Wens.

Rob en Emiel hebben hun energieke stemmen ingesproken voor Navigatiestemmen.nl en deze voorzien van persoonlijke slogan‘˜s. Tijdens de rit waarschuwen zij de gebruikers van de navigatiestem voor onder andere "dubbele bodems, draaideuren, valluiken, klapstoelen, overstekende konijnen en andere ongein". De stem is snel en makkelijk te installeren en vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl .

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Kim Holland, Maud Mulder en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 60 stemmen in haar assortiment.

Website: http://www.navigatiestemmen.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular