DELFT 24 september 2007 – Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl biedt de mogelijkheid aan gebruikers van het populaire navigatiesysteem TomTom om diverse leuke en grappige stemmen te downloaden. Sinds vandaag maakt Navigatiestemmen.nl navigeren nog persoonlijker, door een persoonlijke foto toe te voegen aan het stemmenmenu van het navigatiesysteem.
Bij Navigatiestemmen.nl is het mogelijk een eigen stem in te spreken, die geschikt is voor navigatie met het populaire TomTom-systeem. Op deze manier kan iedereen de weg vinden door het vertrouwde stemgeluid van een geliefde of bekende. Het inspreken van een eigen stem duurt ongeveer 5 minuten, waarbij diverse commando's dienen te worden ingesproken. Daarnaast is het mogelijk om eigen uitspraken aan de navigatiestem toe te voegen. Navigatiestemmen.nl biedt diverse pakketten en mogelijkheden om een eigen stem in te spreken.

Sinds vandaag is het mogelijk, wanneer iemand zijn of haar eigen stem inspreekt, om ook een persoonlijke foto toe te voegen aan het navigatiesysteem. Bij het selecteren van een stem in het stemmenmenu, wordt deze foto zichtbaar. Op deze manier wordt navigeren nog persoonlijker.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor navigatiesystemen, variërend van Kim Holland, Pim Fortuyn tot en met Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 verschillende stemmen in haar assortiment.