DELFT 1 december 2007 - Het bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen uit voor gebruik in navigatiesystemen. Naast bekende stemmen van bekende Nederlanders heeft Navigatiestemmen.nl ook een collectie van bijzondere en grappige imitatiestemmen. Navigatiestemmen.nl presenteert vandaag de stemmen van Sint en Piet voor gebruik op het populaire navigatiesysteem TomTom. Deze bekende stemmen brengen gebruikers van het navigatiesysteem feilloos op de plaats van bestemming.
De stemmen van Sint en Piet zijn ingesproken door Sebastièn de Grand, een stemacteur en voice-over die al enige jaren bekend is van diverse radiocommercials en televisiecommercials. Sebastièn de Grand vindt dat de stemmen van deze bekende karakters zich bij uitstek lenen voor leuke improvisaties voor gebruik in een navigatiesysteem. "Piet, kan je mijn mijter iets draaien? Ik geloof dat het signaal niet helemaal goed is" en "Americo moet nog even bijtanken " zijn enkele bijzondere uitspraken van deze navigatiestem.

De nieuwe navigatiestem is vanaf vandaag via de website van Navigatiestemmen.nl te downloaden en kan gemakkelijk worden geinstalleerd.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Bas van Toor, Kim Holland, Kelly van der Veer en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel ruim 50 diverse navigatiestemmen in haar assortiment. In december brengt het bedrijf nog meer stemmen van bekende Nederlanders op de markt.