DELFT 23 januari 2008 – Het Delftse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert nu ook de stem van musicalster Ben Cramer voor gebruik in het populaire navigatiesysteem TomTom.

Samen met Navigatiestemmen.nl navigeert de markante stem van Ben Cramer op persoonlijke wijze de gebruikers van het populaire navigatiesysteem TomTom naar de juiste bestemming.

Ben Cramer heeft zijn navigatiestem voorzien van persoonlijke slogan's. Zo zijn er kreten als "Bij aankomst kunt u mij rustig weer uitzetten" en "vergeet geen geld in de parkeermeter te doen" en andere slogan's te beluisteren in de navigatiestem. De stem is snel en makkelijk te installeren en is vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl.

Jarenlang vertolkte Ben Cramer hoofrollen in tal van succesmusicals als The Phantom of the Opera, Evita, Aida, Chicago en vele anderen. Aan het einde van dit jaar zal hij weer te zien zijn in de diverse theaters als hoofdrolspeler in de nieuwe musical “Op Hoop van Zegen”.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door bekende stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Hans Kazàn, Clown Bassie, Kim Holland, Tom Blom en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 60 stemmen in haar assortiment.