(Persbericht) Serviceprovider Nedasco en Bovemij hebben onlangs een volmacht-overeenkomst gesloten. In september kondigde Unigarant aan de volmachtovereenkomsten te beëindigen, met uitzondering van de niches reis en recreatie. Nedasco brengt zijn Unigarant-portefeuille nu onder bij Bovemij. Met Bovemij heeft Nedasco de exclusieve mogelijkheid om de Unigarant-propositie ongewijzigd voort te zetten.

Behoud Unigarant-voorwaarden en premies
De Unigarant-portefeuille van Nedasco (€ 2 tot € 3 miljoen premie) wordt nu per 1 januari 2012 à©à©n op à©à©n overgebracht naar risicodrager Bovemij. Dit gebeurt met volledig behoud van de voorwaarden en premies, en geldt voor alle producten. De komende jaren zullen de producten niet worden omgezet naar eigen producten van de risicodrager. Dit in tegenstelling tot wat bij andere risicodragers gebeurd.

Uniek: na 1 januari nog steeds online Unigarant-producten via Nedasco
Het blijft ook mogelijk om de producten van Unigarant (risicodrager Bovemij) te vergelijken en sluiten via het Nedasco ServiceNet. Hiermee voldoet Nedasco aan de behoefte van tussenpersonen om de aantrekkelijke producten van Unigarant te kunnen blijven voeren.