(Persbericht) De WGA Eigen Risicodragerverzekering (WGA ERD) van Nedasco heeft in 78% van de gevallen de laagste premie. Dit blijkt uit een marktonderzoek waarin de premies van de vijf grootste inkomensverzekeraars: AEGON, Avà©ro Achmea, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en serviceprovicer Nedasco zijn vergeleken. Nedasco heeft een WGA ERD actietarief van 0,29%, dat geldt voor bedrijven met een loonsom tot € 2.500.000. Wanneer een lopende WGA ERD met een contractsvervaldatum van 1 januari 2011 wordt overgesloten, dan is het tarief 0,26% (loonsom tot € 2.500.000).

Onderdeel van het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel
De WGA Eigen Risicodragerverzekering van Nedasco is onderdeel van het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel. Dit is een pakket met de acht belangrijkste inkomensverzekeringen voor werkgevers, zoals Verzuim, WIA, WGA en Collectieve Ongevallen. Ook kan de werkgever zichzelf verzekeren tegen inkomensverlies bij ziekte. Er geldt een pakketkorting van maximaal 10% als de WGA ERD samen met andere modules wordt gesloten.

Het Nedasco Gezond Werken Pakket Personeel is in 2010 verkozen tot het beste Zorg- en Inkomenproduct van het jaar.

---------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nedasco B.V.
Wilco Groot, Manager Sales & Marketing
T: 033 - 46 70 910
E: [email protected]

Over Nedasco
Nedasco, serviceprovider voor schadeverzekeringen, beschikt over volmachten van 25 verzekeringsmaatschappijen en bedient met 120 medewerkers meer dan 1.100 assurantietussenpersonen. Tussenpersonen met een aanstelling bij Nedasco kiezen voor gemak, professionaliteit in uitvoering en vereenvoudiging van hun administratie. Via à©à©n digitaal portaal -Nedasco ServiceNet- zijn de producten van vrijwel alle verzekeraars toegankelijk en kunnen daar worden vergeleken, aangevraagd en beheerd. Nedasco is onderdeel van AEGON Nederland.
Zie voor meer informatie www.nedasco.nl.