PERSBERICHT

Nederland gaat voor het eiwitdieet.
Dinsdag 20 oktober 2009

Het eiwitdieet is à©à©n van de snelst groeiende diëten van Nederland. Het lijkt erop dat het in het buitenland al zo populaire dieet nu ook zijn intrede doet in Nederland.

Waarom slaat dit nieuwe dieet zo massaal aan?
Het eiwitdieet laat mensen op een snelle, maar toch veilige en doeltreffende manier afvallen zonder hongergevoel. Meerdere bekende Nederlanders gaven al eerder het voorbeeld van wat je kunt bereiken met het eiwitdieet. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen met het eiwitdieet kun je snel een gezond gewicht bereiken. Steeds meer mensen zijn inmiddels overtuigd dat het afvallen met het eiwitdieet werkt.

Hoe dat kan?
Het eiwitdieet werkt met een hele andere invalshoek dan veel reguliere dieetmethoden. Deze zijn vaak gebaseerd op het verlagen van de calorie inname. Bij het eiwitdieet let je in plaats van alleen het minderen met vetten, ook vooral op de koolhydraten. Als je alleen de vetinname verlaagt heb je namelijk toch nog veel suikers (koolhydraten) in je voeding, zoals ontbijtkoek, eierkoek en vruchtensappen. Wie geen koolhydraten eet zorgt ervoor dat je lichaam alleen zijn vetreserves aanspreekt, hierdoor val je af.

Te veel koolhydraten
Met deze nieuwe visie: dat niet alleen het eten van vet zorgt voor overgewicht, maar dat je ook moet letten op de inname van teveel koolhydraten, boekt diëtiste Janneke Koeman veel succes bij haar klanten.
Janneke: à¢â‚¬à…“Ik krijg vaak klanten die op de reguliere methode niet meer afvallen terwijl ze zich precies aan de aanbevolen hoeveelheden houden. Met mijn begeleiding in combinatie met het eiwitdieet, ben ik blij deze mensen een oplossing te kunnen bieden. Deze mensen zijn vaak al jaren bezig met hun overgewicht, maar weten niet hoe ze dit aan moeten pakken.

Meer informatie
Door het volgen van het begeleidingsprogramma en de eiwitmaaltijden van afslankkliniek Hippro lukte het vele mensen voor u om op hun streefgewicht te komen en te blijven. Lees hun succesverhalen op www.hippro.nl

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kijkt u op
www.hippro.nl
www.healthcoach.nl
Telefonisch contact (0228) 72 46 28
Contactpersoon: Amande Koeman

Website: http://www.hippro.nl