maandag 28 december 2009

Het eiwitdieet is à©à©n van de snelst groeiende diëten van Nederland. Het lijkt erop dat het in het buitenland al zo populaire dieet nu ook zijn intrede doet in Nederland.

De vraag naar het eiwitdieet zal in 2010 alleen maar verder toenemen. Zo voorspellen de zussen Janneke en Amande Koeman. Binnen twee jaar tijd zijn ze met hun bedrijf uitgegroeid van 6 klanten naar vier vestigingen.

Gezond gewicht meest genoemde voornemen
Het bereiken van een gezond gewicht is met 36 procent het meest genoemde voornemen voor het nieuwe jaar. Het voornemen om meer tijd voor het privà©-leven vrij te maken staat met 32 procent op de tweede plaats. Meer plezier uit het werk halen staat bij 26 procent op het goede-voornemenslijstje. 16 procent is van plan een andere baan te zoeken en ruim 9 procent heeft zich voorgenomen om te stoppen met roken. Dit blijkt uit onderzoek van HealthCoach.nl onder 500 personen.

Het dieet van 2010
Het eiwitdieet laat mensen op een snelle, maar toch veilige en doeltreffende manier afvallen zonder hongergevoel. Meerdere bekende Nederlanders gaven al eerder het voorbeeld van wat je kunt bereiken met het eiwitdieet. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen met het eiwitdieet kun je snel een gezond gewicht bereiken. Steeds meer mensen zijn inmiddels overtuigd dat het afvallen met het eiwitdieet werkt. Het succes begon bij à©à©n van hun eerste klanten, een postbode. Het resultaat van het dieet was voor zoveel mensen zichtbaar dat ze letterlijk zorgde voor lopende reclame.

Hoe werkt het eiwitdieet?
Het eiwitdieet werkt met een hele andere invalshoek dan veel reguliere dieetmethoden. Bij het eiwitdieet let je in plaats van alleen het minderen met vetten, ook vooral op de koolhydraten.
Met deze nieuwe visie: dat niet alleen het eten van vet zorgt voor overgewicht, maar dat je ook moet letten op de inname van teveel koolhydraten, boekt diëtiste Janneke Koeman veel succes bij haar klanten. Janneke: à¢â‚¬Å“Ik krijg vaak klanten die niet meer afvallen terwijl ze zich precies aan de aanbevolen hoeveelheden houden. Met mijn begeleiding in combinatie met het eiwitdieet, ben ik blij deze mensen een oplossing te kunnen bieden. Deze mensen zijn vaak al jaren bezig met hun overgewicht, maar weten niet hoe ze dit aan moeten pakken.à¢â‚¬

Meer informatie
Door het volgen van het begeleidingsprogramma en de eiwitmaaltijden van afslankkliniek Hippro lukte het vele mensen voor u om op hun streefgewicht te komen en te blijven. Lees hun succesverhalen op www.hippro.nl. Bel voor meer informatie met (0228)72 46 28