Begin dit jaar is zappido.nl gelanceerd. Zappido is een nieuwe startpagina die de door Nederlanders meest bezochte sites overzichtelijk op een pagina heeft weergegeven. Knoppen met daarop herkenbare logo´s brengen de gebruiker binnen à©à©n klik naar de gewenste site.

Naast de twintig meest populaire websites vind men er ook belangrijke informatie zoals het weer, actueel filenieuws en de stand van de beurs.

De meeste Nederlanders gebruiken Google als middel om een doel te bereiken. à¢â‚¬à…“We hebben met Zappido de belangrijkste doelen verzameld en baseren ons daarbij op de gebruikersstatistieken van diverse zoekmachines,vertelt een van de medeoprichters.

De website bevat eveneens diverse subpagina´s zoals nieuws, reizen, telecom, mode en kinderen om er een paar te noemen.

Zappido onderscheidt zich van de al bestaande startpagina´s door de mogelijkheid om via de link ´mijn Zappido´ websites toe te voegen. Op deze manier kan iedereen zijn/haar startpagina aan alle persoonlijke voorkeuren laten voldoen.

Mocht men onverhoopt toch nog ergens naar willen zoeken op het internet, dan maakt de aanwezigheid van Google op elke pagina het geheel echt compleet.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met
Arnout Noppen
[email protected]