Op www.giveorget.nl - de online community voor cadeaus - kunnen gebruikers een online verlanglijstje aanmaken en rondsturen. Zij kunnen in het digitale winkelcentrum, waar toonaangevende bedrijven en merken hun cadeaus presenteren, kiezen uit een groot assortiment. Gemak staat centraal op de website. Met een online verlanglijst besparen gebruikers tijd en worden er geen dubbele cadeaus meer gekocht. Giveorget.nl is hiermee ideaal voor verjaardagen, bruiloften, geboortes, uitzet, examenfeestjes, Sinterklaas en Kerst. Giveorget.nl ziet in de aanloop naar deze laatste twee events het aantal nieuwe online verlanglijstjes snel stijgen.

Online verlanglijstje bespaart tijd

à¢â‚¬Å“ Ja, we merken nu duidelijk dat Nederland het gemak van online verlanglijstjes ontdektà¢â‚¬, stelt Aafke van der Werf, eigenaresse van de online cadeau community Giveorget.nl. à¢â‚¬Å“Sinterklaas en Kerst zijn traditioneel gezien de momenten waarop veel Nederlanders een verlanglijstje maken. Door drukte is dit voor velen jaarlijks weer een hele opgave. Op onze website maken zij nu eenvoudig een online verlanglijstje aan. Daarbij bieden wij volop inspiratie voor originele cadeaus!à¢â‚¬ Op de website kunnen online verlanglijstjes worden aangemaakt met daarop zichtbaar de producten en detailinformatie. Er kan gekozen worden uit een ruim aanbod van cadeaus van grote webshops in Nederland. Cadeautjesvragers en cadeautjesgevers behouden zo het overzicht in de enorme hoeveelheid webshops in Nederland. Met een online verlanglijst besparen gebruikers tijd.

Online verlanglijstje voorkomt dubbele cadeaus

Cadeautjesgevers kunnen het online verlanglijstje inzien en zo kiezen welk cadeau ze gaan geven. à¢â‚¬Å“We bieden zelfs de mogelijkheid dat er samen een cadeau kan worden aangekochtà¢â‚¬, vervolgt Van der Werf. à¢â‚¬Å“En als men een geschikt cadeau gevonden heeft kan deze worden afgevinkt. Hiermee voorkomen wij dat er dubbele cadeaus worden gegeven.à¢â‚¬ Op Giveorget.nl zijn inmiddels honderden online verlanglijstjes aangemaakt en rondgestuurd naar familie en vrienden. Ook het winkelaanbod is na de lancering al flink uitgebreid. à¢â‚¬Å“De reacties van cadeautjesvragers zijn bijzonder positief. Een online verlanglijstje is persoonlijk, overzichtelijk en voor iedereen eenvoudig te gebruiken.à¢â‚¬

Over Giveorget.nl

Give or Get (www.giveorget.nl) is hà©t online cadeautjescentrum van Nederland. Het is de website die de ultieme combinatie maakt tussen cadeau-inspiratie en cadeauwens communicatie. Het is de online community voor cadeaus waarop cadeautjesvragers en cadeautjesgevers elkaar ontmoeten in een digitaal winkelcentrum voor cadeautjes. Bedrijven kunnen zich hier presenteren en inspiratiecadeaus in de ´etalage‘˜ plaatsen.

------------------------------------------------------------
Noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aafke van der Werf, eigenaresse van Giveorget.nl, telefoon 035 647 93 58, e-mail [email protected].

Website: http://www.giveorget.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular