Uit verschillende berichten in de media was te vernemen, dat Nederlanders meestal nog zonder wintersporthelm skiën of snowboarden en daarmee op de Europese skiërs achter blijven. Dit schijnt nu verleden tijd.

Op 01 december ging de nieuwe webshop Skihelm.nl de lucht in. Gezien het feit dat het dragen van een skihelm in steeds meer Alpenlanden al verplicht is wilde Skihelm.nl op deze ontwikkeling inspelen.

De Nederlandse skivereniging en de Europeesche Verzekering hebben dit seizoen ook bijzondere aandacht aan dit thema besteed. In à©à©n op de tien wintersport ongevallen is sprake van hoofdletsel, en dat kan voor het overgrote deel eenvoudig worden voorkomen door een helm te dragen.

Volgens Skihelm.nl schijnen de inspanningen van deze partijen reeds hun vruchten af te werpen. Sinds de lancering van Skihelm.nl loopt het storm in de webshop. De leveranciers van de bekende merken zoals Giro, Uvex, Sinner, Casco etc. kunnen de vraag amper aan en vele modellen zijn nu al niet meer verkrijgbaar.

In tegenstelling tot vele andere aanbieders levert Skihelm.nl het overgrote deel van het assortiment uit eigen voorraad, zodat bestellingen in de regel binnen 2 dagen kunnen worden bezorgd. Skihelm.nl berekent geen verzendkosten.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular